Головна Новини Зірки шоу бізнес "Фарбуємо лисого" - скільки Гордон заплатив за піар в інстаграмі Моргенштерна
commentss НОВИНИ Всі новини

"Фарбуємо лисого" - скільки Гордон заплатив за піар в інстаграмі Моргенштерна

Російський репер "розмалював" обличчя Дмитру Гордону

2 липня 2021, 15:16 comments1319
Поділіться публікацією:

Російський репер Моргенштерн своєрідно прорекламував українського журналіста і телеведучого Дмитра Гордона. На своїй сторінці в інстаграм Моргенштерн виклав дві сторіз зі своєю нареченою Ділар, на футболці якої красувалася голова Гордона, і відзначив сторінку журналіста. Ділар підмалювала зображенню Гордона на обличчі стрілки, борідку, знак могендевіда і ноту, а також число 666.

"Фарбуємо лисого" - скільки Гордон заплатив за піар в інстаграмі Моргенштерна

Моргенштерн запропонував випустити спільну лінійку одягу з Дмитром Гордоном, фото з соцмереж

"Фарбуємо лисого, он один прищ замазали вже... Ой стрілочка, ой пішла, хороша!". — коментував мистецтва своєї коханої Моргенштерн.

”Фарбуємо лисого” - скільки Гордон заплатив за піар в інстаграмі Моргенштерна - фото 2

По завершенню художньої творчості, музикант запропонував співпрацю Дмитру Гордону.

"Ну ось, будь ласка, Дмитро — я пропоную вам колаборації одягу — Моргенштерн Х Ділар Х Гордон. Мені здається чудово! Обновляйте лінійку!" — закликав своїх підписників і шанувальників російський репер.

Цікаво, що раніше Моргенштерн заявляв, що безкоштовно нічого не викладає у своїх соцмережах, а тому така своєрідна згадка "всує" Дмитра Гордона, схожа на піар останнього. Одна сторіз у російського репера нібито коштує близько 500 тисяч рублів (близько 186 тис. грн), тому якщо Гордон все ж купував "рекламу" у Моргенштерна, то йому довелося викласти близько 1 млн рублів (понад 370 тис. грн) за рекламу.

Обидва сторіз (якщо їх було 2, а не більше) поки ще можна побачити тут і тут.

”Фарбуємо лисого” - скільки Гордон заплатив за піар в інстаграмі Моргенштерна - фото 3

В той самий час, в одному зі сторіз музиканта висить оголошення про збір коштів (168 мільйонів рублів) на лікування хлопчика. Чи сплачувався він — невідомо.

В цей час Моргенштерн з Діларою і її батьками перебуває на відпочинку в Туреччині та скаржиться, що більше ні з ким не буде фотографуватися зі своїх шанувальників.

Раніше Дмитро Гордон випускав цукерки з пташиним молоком "Гордон в шоколаді", одночасно "тролячи" екс-президента України Петра Порошенка і російського пропагандиста Володимира Соловйова. Як вже писали "Коментарі", Петро Порошенко подав до суду на Дмитра Гордона, правда суперечка за цукерки тут виявилася ні до чого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини