Головна Новини Зірки шоу бізнес Фіналістка "Міс Англія" Міллі Евератт стала далекобійницею. Відверті фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Фіналістка "Міс Англія" Міллі Евератт стала далекобійницею. Відверті фото

Міллі Евератт вже звикла їздити на тракторах на фермі свого батька та вважає, що перехід до величезних вантажівок – це логічний крок уперед

20 лютого 2022, 23:38
Поділіться публікацією:

Сьогодні нашою героїнею стала Міллі Евератт – 22-річна фіналістка конкурсу краси "Міс Англія", яка відмовилася від кар'єри моделі, щоб сісти за кермо величезної вантажівки. Дівчина мріє стати далекобійницею, щоб зламати стереотипи у професії, яку прийнято вважати чоловічою, пише Радіо MAXIMUM.

Фіналістка "Міс Англія" Міллі Евератт стала далекобійницею. Відверті фото

Міллі Еверетт - фото з відкритих джерел

Фіналістка ”Міс Англія” Міллі Евератт стала далекобійницею. Відверті фото - фото 2

Евератт живе в Лінкольншир і є дочкою фермера. Раніше вона пробувала себе в ролі моделі, наслідуючи приклад своєї сестри. Красуня не лише дійшла до фіналу "Міс Англія", а й отримала корону "Міс благодійність" у 2018 році, оскільки зібрала більше грошей на добрі справи.

Фіналістка ”Міс Англія” Міллі Евератт стала далекобійницею. Відверті фото - фото 3

Зараз вона на шляху до отримання ліцензії водія вантажного автомобіля класу 1 та класу 2, що дозволить дівчині керувати 44-тонними фурами.

Фіналістка ”Міс Англія” Міллі Евератт стала далекобійницею. Відверті фото - фото 4

Міллі вже звикла їздити на тракторах на фермі свого батька та вважає, що перехід до величезних вантажівок – це логічний крок уперед. Вона сказала, що зважилася на нову роботу на тлі того, що у Великій Британії спостерігається нестача далекобійників.

Фіналістка ”Міс Англія” Міллі Евератт стала далекобійницею. Відверті фото - фото 5

Жителька Великобританії додала, що сподівається надихнути інших жінок на те, що їм подобається. "Я не боюся забруднити руки", — заявила вона.

Фіналістка ”Міс Англія” Міллі Евератт стала далекобійницею. Відверті фото - фото 6

А ще Міллі пояснила, що у 18-річному віці намагалася отримати посвідчення водія для поїздок на вантажівках, але планам завадила пандемія. Водночас у Евератт у Instagram чимало гарячих фото.

Фіналістка ”Міс Англія” Міллі Евератт стала далекобійницею. Відверті фото - фото 7

Нагадаємо, у червні минулого року популярний бренд Victoria's Secret припинив співпрацю з моделями з ідеальними фігурами, яких називали "янголами". Тепер компанія пропонує контракти жінкам, які мають насамперед цікаву зовнішність, якісь суспільні досягнення, також запрошують до роботи моделей plus-size, трансгендерів тощо. Так, у новій колекції американської фірми спідньої білизни та одягу для жінок знялася модель із синдромом Дауна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини