Головна Новини Зірки шоу бізнес Фотографії стрімерки Кетлін Сірагузи, яка з'являється перед камерою голою
commentss НОВИНИ Всі новини

Фотографії стрімерки Кетлін Сірагузи, яка з'являється перед камерою голою

Найбільша армія шанувальників у дівчини в Instagram

6 липня 2021, 01:56 comments5034
Поділіться публікацією:

Представляємо вашій увазі розкуту Кетлін Сірагузу — одну з найпопулярніших блогерок і стрімерок на Twitch, де її більше знають як Amouranth, пише Радіо MAXIMUM.

Фотографії стрімерки Кетлін Сірагузи, яка з'являється перед камерою голою

Кетлін Сірагуза (фото з відкритих джерел)

Дівчина народилася в штаті Техас, де зі шкільних років почала займатися стрімінгу. Пізніше на додаток до акаунту на Twitch красуня створює сторінки в Instagram і YouTube і бере псевдонім Amouranth.

Фотографії стрімерки Кетлін Сірагузи, яка з'являється перед камерою голою - фото 2

Тоді Кетлін починає плідно займатися косплеєм, який часто має досить пікантний характер і який іноді перетинається з еротикою. Особливу популярність вона отримала завдяки образам Чорної вдови, Spider-Gwen, Харлі Квін, Чудо-жінки та Джил Валентайн.

Фотографії стрімерки Кетлін Сірагузи, яка з'являється перед камерою голою - фото 3

Найбільша армія шанувальників у дівчини в Instagram — там її підписано 4,5 мільйона осіб. На Twitch за пустотливою стрімеркою стежать 3,7 мільйона користувачів, а на YouTube-каналі — майже 615 000 фоловерів. Але і це не дивно, адже Кетлін створює багато відвертого контенту: красуня фотографується в сміливому білизна, сексуальних купальних і має сторінку на OnlyFans, де постить голі знімки. І одного разу Twitch навіть довелося забанити дівчину за пікантний стрім.


Фотографії стрімерки Кетлін Сірагузи, яка з'являється перед камерою голою - фото 4

Amouranth була заблокована після, здавалося б, невинної гри зі своїм собакою. Під час прямої трансляції дівчина просто присіла ближче до собаки і стала гладити його, розмовляючи при цьому з одним з підписників. І все б нічого, але раптом стало помітно, що під спідницею у неї немає навіть нитки. Після цього казусу Кетлін не могла зайти на Twitch цілий місяць. Цей інцидент можна побачити в ролику нижче.

Нагадаємо, і Відомо фітоняшка Ніколь Дентодріа розбурхала користувачів інтернету своїми фотографіями. Модель знялася повністю без одягу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://maximum.fm/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини