Головна Новини Зірки шоу бізнес Футбольні фанати потролили Ештона Катчера на тлі заяв про купання дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Футбольні фанати потролили Ештона Катчера на тлі заяв про купання дітей

Як відомо, в кінці липня Катчер і його дружина Міла Куніс відверто здивували своїх прихильників одним з принципів догляду за дітьми

12 вересня 2021, 22:35
Поділіться публікацією:

Голлівудський актор Ештон Катчер став гостем американського спортивного каналу ESPN. Однак футбольні фани зустріли його глузливою піснею. Про це повідомляє TMZ.

Футбольні фанати потролили Ештона Катчера на тлі заяв про купання дітей

Ентоні Катчер - фото з відкритих джерел

Як відомо, в кінці липня Катчер і його дружина Міла Куніс відверто здивували своїх прихильників одним з принципів догляду за дітьми. Як виявилося, вони не купають дітей кожен день, якщо на них "не видно бруду". Катчер запросив на ефір напередодні футбольних матчів між університетськими командами штату Айова. Під час ефіру він мав поділитися прогнозами і розповісти про свою благодійну діяльність.

Однак, футбольні фани зустріли його ще в аеропорту і почали скандувати "Take a shower" ("Прийми душ"). Однак Катчер ніяк не відреагував. Ймовірно, він не зрозумів сенсу. Однак потім глузливу пісню включили в ефірі. Однак і тоді актор не відреагував.

Нагадаємо, 14 вересня 2019 року на щорічну зустріч Ялтинської Європейської Стратегії (YES) в Києві приїхали зіркові гості — голлівудська актриса Міла Куніс і її чоловік Ештон Катчер. Про це на своїй сторінці в фейсбук написав президент України Володимир Зеленський. "Сьогодні зустрівся з уродженкою України Мілою Куніс і актором і продюсером Ештаном Кутчером.

З усіма мали плідну розмову про кіно, зокрема про розвиток української кіноіндустрії, а також про шляхи залучення інвестицій в неї, особливо з огляду на те, що наша країна зробила перший вагомий крок до впровадження системи rebates ", — йдеться в повідомленні. Зазначається, що відома голлівудська актриса народилася в Чернівцях і розповіла на конференції про те, приїжджає чи іноді в Україну і відчуває себе українкою. Також вона взяла участь в дискусії щодо впливу соціальних мереж на життя людей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини