Головна Новини Зірки шоу бізнес Галкін показав, як із дітьми ховався від вибухів в Ізраїлі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Галкін показав, як із дітьми ховався від вибухів в Ізраїлі (ФОТО)

Артист залишається в Ізраїлі, незважаючи на війну

9 жовтня 2023, 16:20
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", відомий російський шоумен і комік Максим Галкін знову вийшов на зв'язок із шанувальниками та показав, як разом із дітьми ховався у бомбосховищі через обстріли в Ізраїлі.

Галкін показав, як із дітьми ховався від вибухів в Ізраїлі (ФОТО)

Максим Галкін. Фото: з відкритих джерел

Шоумен виклав у мережу фото, на якій двійнята Ліза та Гаррі сидять на затишному дивані. Ймовірно, зіркове подружжя облаштувало укриття на території свого будинку. Але за знімком не скажеш, що діти перебувають у бомбосховищі. Принаймні на ті бомбосховища, які є на території України, це точно не схоже.

Крім того, на знімку помітно, що діти з усмішками на обличчі, тобто немає страху та тривоги. Ймовірно, саме Галкін підбадьорює їх і вселяє надію на те, що війна в Ізраїлі незабаром закінчиться і бойовики ХАМАС перестануть тероризувати країну та жителів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — триває третя доба з атаки бойовиків ХАМАС на Ізраїль. Спливають моторошні дані про масові розстріли та захоплення у заручники людей на молодіжному фестивалі поблизу сектору Газа. Посол Ізраїлю в ООН Гілад Ердан заявив, що потрібно знищити ХАМАС, переговори неможливі. При цьому в Армії оборони Ізраїлю (ЦХАЛ) зазначають, що на півдні Ізраїлю вже понад дві доби тривають запеклі бої, а по Газі завдаються масовані ракетні та бомбові удари. Які основні висновки можна зробити зараз? Як ситуація може розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся з цими питаннями до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – через протистояння на Близькому Сході у світі може спалахнути ще одна серйозна війна: експерти оцінили ймовірність.

Галкін показав, як із дітьми ховався від вибухів в Ізраїлі (ФОТО) - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини