Головна Новини Зірки шоу бізнес Галкіна звинуватили у фінансуванні ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Галкіна звинуватили у фінансуванні ЗСУ

Російського коміка запідозрили у фінансуванні української армії

28 грудня 2023, 21:52
Поділіться публікацією:

Депутат Державної думи РФ Андрій Луговий написав донос на російського коміка Максима Галкіна. Парламентар звинуватив коміка у фінансуванні ЗСУ. Про це пише російське опозиційне видання The Moscow Times, передає портал "Коментарі".

Галкіна звинуватили у фінансуванні ЗСУ

Галкін з перших днів війни підтримав Україну. Фото з відкритих джерел

Видання пише, що Андрій Луговий попросив генерального прокурора Росії Ігоря Краснова ініціювати кримінальну справу проти російського опозиційного коміка Максима Галкіна за підтримку української армії.

Депутат Держдуми "пред'явив" Галкіну відеоролик, на якому шоумен під час концерту відповідає "Героям слава" на фразу "Слава Україні", яку вигукує глядач.

Крім того, Лугового обурило відео з Галкіним, на якому комік розповідає, що напередодні Великодня Росія запустила ракету по Одесі, яка влучила в житловий будинок, що призвело до загибелі людей, зокрема тримісячної дитини. На цьому відео шоумен також нагадує про інші воєнні злочини РФ. А саме — убивства мирних жителів у Бучі та бомбардування Маріуполя.

Депутат повідомив, що звернувся до російського генпрокурора з проханням притягнути Максима Галкіна до кримінальної відповідальності. А також, за словами Лугового, він окремо звернув увагу на благодійність коміка на користь "націоналістичної, терористичної України".

Як відомо, Великобританія вважає Андрія Лугового одним із виконавців убивства екс-співробітника ФСБ Олександра Литвиненка в Лондоні у 2006 році.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що, згідно з даними Центру національного спротиву, лише за минулу осінь окупанти вивезли на так зване "оздоровлення" 10 тисяч українських дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини