Головна Новини Зірки шоу бізнес Гарячі образи Аріани Гранде за всю кар'єру
commentss НОВИНИ Всі новини

Гарячі образи Аріани Гранде за всю кар'єру

Аріана Гранде з самого дитинства мріяла бути зіркою

27 червня 2021, 01:12 comments1621
Поділіться публікацією:

В цьому році співачці Аріани Гранде виповнюється 28 років. Свою кар'єру дівчина почала більше 10 років тому. За цей час Аріана Гранде неодноразово привертала фанатів своїм яскравим зовнішнім виглядом і талантом. Читайте далі і оціните найвдаліші образи зірки.

Гарячі образи Аріани Гранде за всю кар'єру

Аріани Гранде (фото з відкритих джерел)

Гарячі образи Аріани Гранде за всю кар'єру - фото 2

Аріана Гранде з самого дитинства мріяла бути зіркою. Будучи дитиною, вона знімалася в підліткових серіалах Nickelodeon, грала в постановках, а про музичну кар'єру будувала плани по 13-річного віку.

Гарячі образи Аріани Гранде за всю кар'єру - фото 3

Аріана Гранде активно займається музикою і періодично знімається в кіно і серіалах.

Гарячі образи Аріани Гранде за всю кар'єру - фото 4

Аріана Гранде дебютувала в 2009 році у фільмі "Сила батарейка". Останній фільм з нею заплановано на 2021 — "Не дивися вгору". Перший студійний альбом співачки вийшов в 2013 році — "Yours Truly". Аріана Гранде працює в подальшому над створенням нових альбомів.

Гарячі образи Аріани Гранде за всю кар'єру - фото 5

Аріана Гранде неодноразово називали ще й однією з найкрасивіших жінок. Радіо maximum показав найсексуальніші, чуттєві образи Аріани Гранде. Зацініть!

Гарячі образи Аріани Гранде за всю кар'єру - фото 6

Відзначимо, за свою кар'єру Аріана Гранде знялася в понад 15 фільмах і серіалах і випустила 8 музичних альбомів і продовжує надалі з'являтися на великому екрані і сольних концертах.

Гарячі образи Аріани Гранде за всю кар'єру - фото 7


Як ми повідомляли раніше, світового турне всесвітньо відомої американської співачки Аріани Гранде — під загрозою. Так, зірка поскаржилася своїм фоловерів в Instagram-сторіс на хворобливий стан. За словами Аріани, хвороба може перешкодити їй перебувати на сцені під час світового турне. Крім того, музикантка поділилася, що лікарі не поставили їй точний діагноз, тому вона не розуміє, що з нею відбувається вже третій тиждень. "Мені дуже боляче і важко дихати під час співу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://maximum.fm/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини