Головна Новини Зірки шоу бізнес Гайтана поскаржилася на нелюдські умови в українському літаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гайтана поскаржилася на нелюдські умови в українському літаку

Наслідки після такого польоту: нудота, безсоння, головний біль, страшна інтоксикація

22 вересня 2021, 10:35
Поділіться публікацією:

Відома українська співачка Гайтана поскаржилася на авіаперевізника Windrose, оскільки в літаку, яким вона летіла з Києва до Херсона, нічим було дихати через вихлопних газів. Крім того, з щілин на борту дуже відчувалося. Свій "крик душі" знаменитість розмістила на своїй сторінці в instagram, зазначивши при цьому компанію авіаперевізника Windrose.

Гайтана поскаржилася на нелюдські умови в українському літаку

Гайтана. Фото instagram.com/gaitanamusic/

Артистка зазначила, що її чекає ще один рейс, яким вона боїться тепер летіти. За її словами, перед зльотом в салоні літака початок смердіти вихлопними газами, через що пасажири ледь не задихнулися.

"Друзі! Будьте обережні! Бережіть себе. Наслідки після такого польоту: нудота, безсоння, головний біль, страшна інтоксикація", — написала виконавиця.

Також вона додала, що під час польоту з щілин, які утворилися в салоні літака, початок протягати, і пасажирам довелося самостійно усувати проблему, затикаючи щілини звичайними серветками.

"Ласкаво просимо в наш світ, ми так вже років 5 літаємо", "Київ — Херсон літає скотовоз ...", "Ох, давно чула про цю авіакомпанію. Ніхто не радив", "Просто немає слів і виразів", "А небо було крізь щілини видно?", "Спасибі за попередження. Завжди тільки мау в Київ літала, але знала, що є альтернатива. На альтернативи не полечу. Добре, що ні у кого не почалася панічна атака або проблеми з серцем", "Які ще щілини?", "Взагалі то щілини зверху це подача повітря !!! Скільки літав з МАУ проблем не було !!!", "Не треба терпіти! Потрібно викликати поліцію і все фіксувати на відео, а потім подавати в суд на говноавіалініі!", — пишуть користувачі в коментарях під постом.

Гайтана поскаржилася на нелюдські умови в українському літаку - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував, що Гайтана вперше показала батька своєї дочки .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

22 вересня 2021, 11:01

так себе певица, к самолету єто определение применять нельзя. "Так себе" самолет не должен выезжать из ангара


Новини