Головна Новини Зірки шоу бізнес Газманов уже поплатився за підтримку Путіна: під роздачу також потрапила сім'я артиста
commentss НОВИНИ Всі новини

Газманов уже поплатився за підтримку Путіна: під роздачу також потрапила сім'я артиста

71-річний співак на заході кар'єри зробив усе, щоб наблизити своє забуття

26 липня 2022, 18:34 comments1503
Поділіться публікацією:

Колись популярний в Україні російський співак Олег Газманов через свою лагідність перед Путіним остаточно опинився під забороною не лише в Україні, а й у багатьох інших країнах. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у сюжеті проекту FreeДом.

Газманов уже поплатився за підтримку Путіна: під роздачу також потрапила сім'я артиста

Олег Газманов. Фото: із відкритих джерел

Варто зазначити, що остаточно артист втратив здоровий глузд у 2014-му році після того, як Росія анексувала Крим і співак почав вихваляти дії Кремля та особисто Путіна. Він неодноразово їздив з концертами до окупованого Донецька, а спочатку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну взагалі почав розповідати про те, що президент Росії все робить правильно.

Є інформація, що артист навіть швидко подався на громадянство Ізраїлю і вже був готовий вирушити туди, але Свята земля представника російського шоу-бізнесу не прийняла.

Також Газманов отримав відмову у відвідуванні Литви та Латвії. В Україні суд взагалі заочно заарештував російського виконавця за підозрою у зазіханні на територіальну цілісність України. Виявилося, що 71-річному Газманову нічого не залишається, як розповідати про радощі "російського світу" і виступати співаком-агітатором на концертах Путіна.

Але для жодного Газманова почалися проблеми. Своїми вчинками він зіпсував майбутнє та своєї сім'ї. Першим невдачі відчув старший син артиста Родіон. Син любителя "російського світу" вже давно перебрався до США та відкрив там бізнес на гроші батька. Ось тільки під час відкриття кафе під нехитрою назвою "СРСР" Родіон вирішив включити на всю вулицю гімн Росії, що дуже розлютило американців. Ті просто розбили скло, а самому Родіону потрапило добре по обличчю. Після цього аматор гімну РФ втік назад до Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — коли закінчиться активна фаза війни в Україні: військовий експерт відповів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини