Головна Новини Зірки шоу бізнес Go_A оновила пісню «ШУМ» і зняла на неї кліп
commentss НОВИНИ Всі новини

Go_A оновила пісню «ШУМ» і зняла на неї кліп

Артисти представили кліп 9 березня

10 березня 2021, 04:15
Поділіться публікацією:








Пісню "Шум" скоротили через вимоги організаторів конкурсу. Учасники Євробачення презентували шанувальникам оновлену версію пісні "Шум", а також відеокліп на неї. Кліп був презентований широкому колу глядачів 9 березня в прямому ефірі.

Go_A оновила пісню «ШУМ» і зняла на неї кліп

Кліп (фото з відкритих джерел)

"Новий текст є як би сиквелом до попередньої версії, продовженням пісні, яку випустили в січні, але трохи в іншому настрої, веселому. Так, в старій версії ми закликали весну і сподівалися на неї, а в новій вона вже прийшла, і все дуже раді ", — розповіла вокалістка групи Go_A Катерина Павленко.

За словами артистки, музиканти довго не могли вирішити, за рахунок чого потрібно скоротити пісню. Також вокалістка сказала, що "принципово не хотіла переводити слова пісні на англійську мову, щоб популяризувати українську мову в світі".

Нагадаємо, любимий багатьма пісенний конкурс пройде в Роттердамі 18 і 20 травня 2021 року. Фінал заплановано на 22 травня. На сайті щорічного пісенного конкурсу з'явилася інформація про те, що в разі проблем з приїздом в Роттердам, конкурсант зможе записати виступи наживо. Запис повинен проводитися в реальному часі без внесення будь-яких змін в вокальну партію і без глядачів. За правилами "Євробачення", відеозапис забороняється викладати в мережу до початку змагання. Комісія конкурсу приймає записи від учасників до кінця березня. Слід додати, що під час запису повинен бути присутнім член делегації під час годинної сесії. Дозволяється використовувати 3 дубля для запису версії, яка потрапить в прямий ефір "Євробачення 2021". Також стало відомо, коли група Go-A, учасник від України виступить 18 травня під другою половиною першого півфіналу разом з Норвегією, Мальтою, Румунією та іншими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини