Головна Новини Зірки шоу бізнес Голлівудські зірки та їхні мільйонні гонорари: найоплачуваніші актори
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудські зірки та їхні мільйонні гонорари: найоплачуваніші актори

Адам Сендлер очолив список найбільш високооплачуваних акторів за версією Forbes

26 липня 2024, 19:02
Поділіться публікацією:

Незважаючи на страйки, які струсили кіноіндустрію США в 2023 році, багато голлівудських акторів змогли значно поповнити свої банківські рахунки. Журнал Forbes представив топ-5 найоплачуваніших зірок, і результати можуть вас здивувати.

Голлівудські зірки та їхні мільйонні гонорари: найоплачуваніші актори

Forbes назвав найоплачуваніших акторів Голлівуду

Лідер рейтингу

На вершині списку опинився неперевершений Адам Сендлер, який заробив 73 мільйони доларів. Головним джерелом його доходу став контракт із Netflix на 250 мільйонів доларів, який актор переуклав у 2023 році.

Особливо прибутковими виявилися комедійний детектив "Вбивство в Парижі", який став сиквелом успішного фільму "Загадкове вбивство", драмеді "І не подумай прийти на мою бар-міцву" та мультфільм "Лео", де Сендлер виступив не лише актором озвучення, а й продюсером.

Цікаво, що Сендлер очолював список Forbes ще в 2002 році, заробивши тоді 47 мільйонів доларів за ролі у фільмах "Мільйонер мимоволі" та "Кохання, що збиває з ніг".

Голлівудські зірки та їхні мільйонні гонорари: найоплачуваніші актори - фото 2

Барбі та Кен: Марго Роббі та Райан Гослінг у числі лідерів

Марго Роббі, наймолодша учасниця списку, посіла друге місце з доходом 58 мільйонів доларів. Її успіх багато в чому пов'язаний з роллю в блокбастері "Барбі", який став одним із найкасовіших фільмів усіх часів. Крім цього, Роббі знялася в драмеді "Місто астероїдів" та виступила продюсером чорної комедії "Солтберн", знятої її власною компанією LuckyChap.

Райан Гослінг, партнер Марго Роббі з "Барбі", посів четверте місце з доходом 43 мільйони доларів. Його гонорар за роль Кена та виконання хіта "I'm Just Ken", який став вірусним на Spotify, зробили значний внесок у його фінансовий успіх. Цікаво, що Гослінг довго відмовлявся від ролі у фільмі Грети Гервіг, але в результаті погодився і не помилився.

Голлівудські зірки та їхні мільйонні гонорари: найоплачуваніші актори - фото 3

Том Круз та Метт Деймон: ветерани Голлівуду не відстають

Том Круз, легенда Голлівуду, зайняв третє місце, заробивши 45 мільйонів доларів завдяки фільму "Місія нездійсненна: Смертельна розплата. Частина 1". Цей фільм став найдорожчим в історії франшизи та приніс Крузу солідний дохід. Також частину доходу в 2023 році акторові приніс фільм "Топ Ган: Меверік" (2022), який став найкасовішим у його кар'єрі.

Голлівудські зірки та їхні мільйонні гонорари: найоплачуваніші актори - фото 4

Метт Деймон, відомий своїми ролями у таких фільмах, як "Опенгеймер" та "Air: Великий стрибок", зайняв п'яте місце з доходом 43 мільйони доларів. За роль в "Опенгеймері" Деймон отримав лише 4 мільйони доларів, але погодився на зниження гонорару в обмін на відсоток від прибутку фільму. Натомість його гонорар за головну роль у "Air: Великий стрибок" став найбільшим у його кар'єрі та становив 30 мільйонів доларів.

Голлівудські зірки та їхні мільйонні гонорари: найоплачуваніші актори - фото 5



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини