Головна Новини Зірки шоу бізнес Голлівудські зірки, які не можуть терпіти одна одну
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудські зірки, які не можуть терпіти одна одну

Ненависть на великому екрані: актори, які не ладнають за лаштунками

13 червня 2024, 15:45
Поділіться публікацією:

У світі, де кожен крок знаменитостей перебуває під пильним поглядом громадськості та ЗМІ, деякі з них не приховують своїх взаємних антипатій. Давайте розглянемо кілька відомих випадків, коли зірки Голлівуду не тільки висловлювали свою ненависть одна до одної.

Голлівудські зірки, які не можуть терпіти одна одну

Зірки голлівуду які ненавидять одна одну

Тейлор Свіфт та Кеті Перрі

Це одне з найвідоміших протистоянь у музичній індустрії. Незважаючи на те, що конфлікт почався ще у 2013 році через суперечку про танцюристів бек-вокалу, його луна чутна і сьогодні. Хоча обидві сторони стверджують, що миряться, багато шанувальників все ще згадують про їхні відкриті дебати.

Голлівудські зірки, які не можуть терпіти одна одну - фото 2

Він Дізель і Дуейн Джонсон

Конфлікт між цими двома акторами розпочався під час зйомок фільму "Форсаж". Джонсон публічно висловив своє невдоволення професіоналізмом деяких своїх колег, не називаючи Дизеля прямо, але натяки були очевидними. Ситуація посилилася, коли Дизель відповів, що йому необхідно "показати жорстке кохання".

Голлівудські зірки, які не можуть терпіти одна одну - фото 3

Анджеліна Джолі та Дженніфер Еністон

Їхнє суперництво, за чутками, почалося з розлучення Бреда Пітта та Дженніфер Еністон. Громадськість та преса нагнітали обстановку, постійно порівнюючи двох акторок. Хоча обидві намагаються уникати публічних заяв один про одного, преса не втомлюється робити припущення.

Голлівудські зірки, які не можуть терпіти одна одну - фото 4

Кайлі Дженнер та Блак Чайна

Ця ворожнеча почалася, коли Кайлі почала зустрічатися з колишнім хлопцем Блак Чайном та батьком її дитини, репером Тайгою. Ситуація ускладнилася, коли Блак Чайна вийшла заміж за брата Кайлі Роба Кардаш'яна. Публічні висловлювання та звинувачення у соціальних мережах лише підлили олії у вогонь цього конфлікту.

Голлівудські зірки, які не можуть терпіти одна одну - фото 5

Ці зоряні ворожнечі, безумовно, утримують інтерес публіки, проте важливо пам'ятати, що за яскравими заголовками стоять реальні почуття та емоції. Як би там не було, глядачі та читачі завжди стежитимуть за розвитком цих драматичних подій, які найчастіше впливають на кар'єру та особисте життя самих знаменитостей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини