Головна Новини Зірки шоу бізнес Гордон розповів, як скандальний Моргенштерн умовив його на інтерв'ю
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон розповів, як скандальний Моргенштерн умовив його на інтерв'ю

Журналіст Дмитро Гордон стверджує, що скандальний російський репер Моргенштерн сам попросив його про інтерв'ю з ним

1 вересня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Журналіст і бізнесмен Дмитро Гордон розповів, що російський репер Моргенштерн сам вийшов на нього з проханням записати інтерв'ю. Як інформує видання "Коментарі", про це Дмитро Гордон розповів в ефірі каналу "Україна 24".

Гордон розповів, як скандальний Моргенштерн умовив його на інтерв'ю

Дмитро Гордон и репер Моргенштерн Фото: із відкритих джерел

Дмитро Гордон розповів, що репер-скандаліст надіслав в Instagram голосове повідомлення з пропозицією зустрітися для запису інтерв'ю. Моргенштерн назвався фанатом Гордона і запропонував "запилити інтерв'ю".

При цьому журналіст заявив, що він трохи не розуміє, чому українські спецслужби запалили "червоне світло" перед Моргенштерном при спробі в'їзду в Україну. Дмитро Гордон зазначив, що йому було дуже важливо в цьому розібратися, адже виконавець не відвідував анексований Крим, не підтримував публічно якісь пропагандистські заяви або антиукраїнські дії. Всього цього не було.

За словами Гордона, добре подумавши, він прийняв рішення погодитися взяти інтерв'ю у Моргенштерна, тому як особливих причин, чому варто було б відмовити росіянину, не було. Для місця зустрічі було обрано місто Стамбул, куди російський репер прилетів на власному літаку разом з ріднею та охороною. У підсумку, якщо прикинути всі витрати на це інтерв'ю включаючи переліт, то за нього росіянину довелося викласти пристойну суму.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дмитро Гордон відверто розповів, кого в Україні вважає "п'ятою колоною".

Також читайте та "Коментарях" — Гордон відреагував на бажання Лукашенко посадити його в слідчий ізолятор і порадів, що самопроголошений білоруський лідер його публічно "похвалив".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kiska

1 вересня 2021, 11:45

Любишь СЕKС?! Здeсь ты cможешь осyществить свои сeкcyальные жeлания, pасширить свои гоpизонты и попpобовать что-то новeнькое. 100% AHOHИMHOCTЬ. Это должен попpобовать каждый мyжчина ----- http://bit.do/vsisky


Новини