Головна Новини Зірки шоу бізнес Хейлі Бібер показала фанатам сідниці під час нової зйомки
commentss НОВИНИ Всі новини

Хейлі Бібер показала фанатам сідниці під час нової зйомки

Нещодавно дівчина стала зіркою нової фотосесії для SAINT LAURENT

4 липня 2021, 13:01 comments1995
Поділіться публікацією:

Хейлі Бібер показала фанатам сідниці під час нової зйомки

Хейли Бибер (фото из открытых источников)

Популярна модель Хейлі Бібер поділилася зі своїми фанатами кадрами з нової фотосесії. Від цих фотографій користувачам соціальної мережі важко відвести погляд.

24-річна американська телезірка і модель, а також кохана Джастіна Бібера Хейлі Болдуін активно веде профіль в соцмережі Інстаграм, де за нею стежать понад 35 мільйонів фоловерів. Тут дівчина намагається ділитися кадрами зі свого життя, зі зйомок, а також підіймати важливі теми. За це шанувальники ще більше цінують Хейлі.

Нещодавно дівчина стала зіркою нової фотосесії для SAINT LAURENT. Хоча кадри і чорно-білі, але на них важко не помітити струнку фігуру моделі, особливо в незвичайному вбранні. На одному з фото Хейлі просто продемонструвала сідниці.

Нагадаємо, переможниця конкурсу "Міс Мічиган" і учасниця "Міс Світу Америка" Кеті Чжу була позбавлена титулу і відсторонена від участі в змаганні через пости у Twitter. За рішенням керівництва конкурсу її пости в соцмережі були визнані "образливими, бездушними і недоречними". При цьому не стали уточнювати, які саме публікації мають на увазі.

Учасниця конкурсу вважає, що йдеться про дві публікації. Одна з них присвячена проєкту "Примір хіджаб" у кампусі університету Мічігану: "Хочете сказати, що хіджаб тепер — просто модна річ і не має відношення до релігії? Або просто намагаєтеся привчити жінок до пригнічення ісламом?"
Другу публікацію вона присвятила чорношкірим: "Чи відомо вам, що більшість чорношкірих гине з вини інших чорношкірих? Спочатку розберіться зі своїми проблемами, а потім звинувачуйте інших". Пізніше обидві публікації були видалені зі сторінки дівчини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини