Головна Новини Зірки шоу бізнес Хто став найбільш високооплачуваним музикантом 2020 року - Billboard
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто став найбільш високооплачуваним музикантом 2020 року - Billboard

Абсолютним рекордсменом в плані отримання прибутку у 2020 році стала знаменита група Queen

20 липня 2021, 15:45
Поділіться публікацією:

Попри коронавірусну ситуацію, улюблені виконавці продовжували радувати шанувальників своєю творчістю. Як пандемія відбилася на заробітках топових артистів у 2020 році, повідомляє рейтинг американського журналу Billboard.

Хто став найбільш високооплачуваним музикантом 2020 року - Billboard

Queen стали найбільш високооплачуваними музикантами 2020 року. Фото з відкритих джерел

На п'ятому місці списку найбільш високооплачуваних виконавців розташувався репер Post Malone. За минулий рік американському музиканту вдалося заробити 29,7 млн дол. Багато в чому популярність йому принесли живі виступи, якими він займався перед початком пандемії.

Четверте місце топу посіли найпопулярніші серед молоді кей-поп-виконавці — група BTS. Колектив з Південної Кореї міцно завоював серця мільйонів шанувальників по всьому світу, що допомогло енергійним хлопцям заробити у 2020 році 31,5 млн дол.

"Бронза" рейтингу Billboard дісталася американській 19-річній виконавиці Біллі Айліш. Незвичайна манера написання і виконання пісень допомогла їй сколотити не тільки міцну фанатську базу в різних країнах, але й значний дохід за минулий рік. Їй одній вдалося на 1,3 млн "переплюнути" милих корейських хлопців, заробивши 32,8 млн дол.

На другому місці абсолютно заслужено розташувалася співачка Тейлор Свіфт. От вже хто не нудьгував у пандемію: за 2020 рік вона встигла випустити цілих два альбоми під назвами Evermore і Folklore, а також заробити запаморочливу суму. Згідно з інформацією закордонного журналу, у 2020 році Свіфт за свою музику отримала 41,4 млн дол.

Перше ж місце в списку дісталося одній із найзнаменитіших рок-груп останніх 50 років — Queen. Попри часті зміни учасників колективу, група має свій шарм і особливу манеру виконання. Знамениті хіти Queen виростили не одне покоління меломанів. До пандемії музиканти разом з виконавцем Адамом Ламбертом їздили у великий закордонний тур. У 2020-му ж їм вдалося заробити понад 48,7 млн дол.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, хто з українських громадян потрапив у список найбагатших людей світу за версією журналу Forbes. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, хто є "найдорожчим" спортсменом на всій планеті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини