Головна Новини Зірки шоу бізнес Ірина Шейк повністю оголилася для реклами
commentss НОВИНИ Всі новини

Ірина Шейк повністю оголилася для реклами

Знімок був зроблений в ході фотосесії для реклами бренду Alo

6 серпня 2021, 22:24 comments1248
Поділіться публікацією:

35-річна Ірина Шейк опублікувала дуже відверте фото і відео. Зірка продемонструвала фігуру практично без одягу. Супермодель опублікувала в Інстаграм фото, на якому позує в чорних стрінгах, прикриваючи оголені груди.

Ірина Шейк повністю оголилася для реклами

Ірина Шейк - фото з відкритих джерел

Знімок був зроблений в ході фотосесії для реклами бренду Alo, який спеціалізується на б'юті-продуктах і спортивному одязі. Шейк співпрацює з брендом не вперше. Раніше вона знялася в рекламі купальників марки, а також з'явилася в рекламній кампанії зволожуючого крему для сяйва шкіри.

Загалом топмодель дуже весело початку серпень. Спочатку зірка поїхала на озеро Комо в Італії. Там Ірина в компанії інших представників світу моди відсвяткувала 46-річчя близького друга, креативного директора Burberry Рікардо Тиші.

Нагадаємо, 35-річна популярна модель Ірина Шейк порадувала фанатів черговим "жарким" фото, на якому позує на тлі тропічних пейзажів в одних трусиках. На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала кілька кадрів, на яких демонструє своє шикарне і підтягнуте тіло. На одній з фотографій Ірина Шейк позує в стрінгах оранжевого кольору і стильних босоніжках на підборах в тон купальнику, а свою оголені груди прикрила руками. Модель вибрала пікантну позу, присівши так, щоб "засвітити" свої пружні сідниці. До слова, позувала знаменитість без грама косметики на обличчі, продемонструвавши природну красу.

За добу пост зірки зібрав понад 600 тисяч лайків і захоплені коментарі від шанувальників: "Дуже красиво", "Мій ідеал краси", "Боже, ти занадто приголомшлива", "Так жарко", "Найкрасивіша жінка!", "Карколомна і чудова, як завжди ", — прокоментували фанати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини