Головна Новини Зірки персона Ірина Шейк позувала з голими грудьми на пляжі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ірина Шейк позувала з голими грудьми на пляжі (ФОТО)

Відома модель Ірина Шейк подражнила шанувальників новою гарячою фотографією, на якій оголила груди

29 червня 2021, 10:15 comments1004
Поділіться публікацією:

Ірина Шейк позувала з голими грудьми на пляжі (ФОТО)

Ірина Шейк (фото з відкритих джерел)

35-річна популярна модель Ірина Шейк порадувала фанатів черговим "жарким" фото, на якому позує на тлі тропічних пейзажів в одних трусиках.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала кілька кадрів, на яких демонструє своє шикарне і підтягнуте тіло. На одній з фотографій Ірина Шейк позує в стрінгах оранжевого кольору і стильних босоніжках на підборах в тон купальнику, а свою оголені груди прикрила руками. Модель вибрала пікантну позу, присівши так, щоб "засвітити" свої пружні сідниці. До слова, позувала знаменитість без грама косметики на обличчі, продемонструвавши природну красу.

На інших фото Ірина Шейк позує на піщаному пляжі на тлі океану в білих стрінгах і бежевих чоботях, зробивши акцент на своїх сідницях і довгих ногах.

За добу пост зірки зібрав понад 600 тисяч лайків і захоплені коментарі від шанувальників: "Дуже красиво", "Мій ідеал краси", "Боже, ти занадто приголомшлива", "Так жарко", "Найкрасивіша жінка!", "Карколомна і чудова, як завжди ", — прокоментували фанати.

Нагадаємо, 35-річна російська модель і актриса Ірина Шейк співпрацює з багатьма відомими брендами та неодноразово знімається в рекламах. Нещодавно вона стала зіркою ролика модного бренду Alo, представивши їх новий продукт. Знаменитість опублікувала рекламу, на якій позує без косметики, красиво змахуючи своїм розкішним волоссям.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що модель Ірина Шейк взяла участь у модному показі французького будинку Mugler і показала кадри з бекстейджа, на якому позує в "голом" комбінезоні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини