Головна Новини Зірки шоу бізнес Історії найвідоміших "альфонсів" Голлівуду
commentss НОВИНИ Всі новини

Історії найвідоміших "альфонсів" Голлівуду

Відомі чоловіки-альфонси, які одружилися на мільйонерках, сподіваючись покращити своє матеріальне становище.

19 березня 2024, 19:00
Поділіться публікацією:

У Голлівуді, де зірки кіно та музики зустрічаються на перехресті слави та багатства, історії про чоловіків, які завойовують серця успішних жінок, нерідко опиняються у центрі уваги громадськості та ЗМІ. Ці чоловіки, чия чарівність і харизма не залишають байдужими, іноді сприймаються як сучасні "альфонси", знаходячи своє місце в житті поряд із завидними нареченими шоу-бізнесу. Ось кілька найбільш обговорюваних прикладів.

Історії найвідоміших "альфонсів" Голлівуду

5 найвідоміших жиголо та альфонсів

Ештон Катчер та його зліт через відносини з Демі Мур

Ештон Катчер, до шлюбу з Демі Мур маловідомий актор, зумів вишикувати блискучу кар'єру, багато в чому завдяки підтримці своєї зіркової дружини. Хоча їхні стосунки не витримали випробування часом, кар'єра Катчера піднялася до небес завдяки цьому союзу, що стало темою багатьох обговорень.

Історії найвідоміших ”альфонсів” Голлівуду - фото 2

Хесус Лус та його трансформація поруч із Мадонною

Модель Хесус Лус, який до зустрічі з Мадонною переживає не найкращі часи, став об'єктом суспільної уваги після початку відносин з поп-дівою. Чутки про те, що Мадонна не лише закрила його борги, а й значно покращила його фінансове становище, викликали багато суперечок щодо природи їхніх відносин.

Історії найвідоміших ”альфонсів” Голлівуду - фото 3

Кевін Федерлайн та його життя на широку ногу за рахунок Брітні Спірс

Союз Кевіна Федерлайна та Брітні Спірс, який увінчався народженням двох дітей, став однією з найгучніших історій у світі шоу-бізнесу. Федерлайн, активно користуючись фінансами Спірс, став прикладом чоловіка, який веде розкішний спосіб життя завдяки своїй знаменитій дружині.

Історії найвідоміших ”альфонсів” Голлівуду - фото 4

Каспер Смарт і його бурхливий роман з Дженніфер Лопес

Танцюрист Каспер Смарт, який зустрічався з Дженніфер Лопес, привернув увагу не лише своїми стосунками із зіркою, а й способом життя, який він вів під час їхнього роману. Їхній пристрасний союз, сповнений любові та інтриг, став темою для обговорення, особливо після їхнього розставання.

Історії найвідоміших ”альфонсів” Голлівуду - фото 5

Габріель Обрі та його відносини з Холлі Беррі

Габріель Обрі, батько дочки Холлі Беррі, опинився в центрі уваги після їхнього розриву. Беррі, одна з найбільш високооплачуваних актрис, не шкодувала коштів на подарунки для Обрі, що викликало багато розмов про баланс у їхніх стосунках.

Історії найвідоміших ”альфонсів” Голлівуду - фото 6

Браян Танака та його зв'язок з Мерайей Кері

Після розлучення з мільярдером Джеймсом Паркером, Мерайя Кері знайшла втіху в обіймах Брайана Танакі. Історії про їхні стосунки і про те, як Кері витрачає на Танаку гроші, стали одними з найбільш обговорюваних у пресі.

Історії найвідоміших ”альфонсів” Голлівуду - фото 7

Ці історії, сповнені слави, любові та фінансових інтриг, знову і знову доводять, що життя в Голлівуді сповнене несподіванок, а любов і гроші залишаються вічними темами для пліток.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини