Головна Новини Зірки шоу бізнес Італія перемогла на Євробаченні-2021. Яке місце зайняла Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

Італія перемогла на Євробаченні-2021. Яке місце зайняла Україна

Україна на Євробаченні-2021 зайняла 5 місце

23 травня 2021, 01:47 comments2698
Поділіться публікацією:

Перемога на пісенному конкурсі Євробачення-2021 дісталася Італії. Гурт Måneskin з піснею "Zitti E Buoni" отримав 524 бали (206 — від журі та 318 — від глядачів).

Італія перемогла на Євробаченні-2021. Яке місце зайняла Україна

Переможцем Євробачення-2021 стала Італія

Україна посіла п'яте місце, отримавши 364 балів (97 балів від національного журі та 267 балів від глядачів).

На другому місці з 499 балами (248 — від журі й 251 — від глядачів) опинилася Франція, яку представляла Барбара Праві. На третьому з 432 балами (267 — від журі й 165 — від глядачів) — Швейцарія (виконавець Gjon’s Tears); на четвертому з 378 балами (198 — від журі й 180 — від глядачів) — Ісландія (гурт Da∂i Freyr og Gagnamagni∂). 

Фінал 65-го пісенного конкурсу Євробачення-2021 відбувся в голландському місті Роттердам.

Відзначимо, на офіційному сайті Євробачення букмекери робили ставки на переможця.

Очікувалося, що українському гурту Go_A з піснею "Шум" дістанеться четверте місце. Букмекери вважали, що наша країна може стати переможцем з десятипроцентній ймовірністю.

Третє місце пророкували мальтійської виконавиці Destiny з піснею "Je Me Casse". Друге — представниці Франції Barbara Pravi з композицією "Voilà".

Перше місце букмекери віддавали Італії, яку на Євробаченні в нинішньому році представляла Måneskin з піснею "Zitti E Buoni".

Раніше "Коментарі" писали, що рік тому захід довелося скасувати через пандемію у світі. Однак у 2021 організатори добре попрацювали, щоб Євробачення-2021 пройшло у звичайному форматі.

Під час концерту будуть дотримуватися всіх заходів безпеки. Концертний зал в Роттердамі заповнений на одну п'яту. Так відвідати концерт змогли майже 3,5 тисячі глядачів. Квитки отримали тільки ті люди, які купували їх на Євробачення-2020.

Глядачам обов'язково потрібно мати негативний результат тесту на коронавірус, зроблений не раніше, ніж за добу. Після концерту глядачі зобов'язані пройти повторне тестування протягом п'яти наступних днів після заходу.

Відзначимо, у фіналі Євробачення заспівали 26 учасників. Серед них і представники "великої п'ятірки": Великобританії, Німеччини, Італії, Іспанії та Франції, а також країни, що приймає в цьому році конкурс — Нідерланди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини