Головна Новини Зірки шоу бізнес Камерон Діас вперше показала обличчя своєї дочки
commentss НОВИНИ Всі новини

Камерон Діас вперше показала обличчя своєї дочки

Папарацці встиг зробити знімок дівчинки американської зірки

27 червня 2021, 06:00 comments1369
Поділіться публікацією:

48-річна голлівудська актриса, зірка багатьох голлівудських блокбастерів Камерон Діас показала обличчя своєї єдиної доньки. Дивіться, як виглядає малюк.

Камерон Діас вперше показала обличчя своєї дочки

Камерон Діас (фото з відкритих джерел)

Папарацці встиг зробити знімок дівчинки американської зірки, коли ті сідали в автомобіль. На кадрах видно половину особи дівчинки, але можна відзначити, що вона володарка милих пухких щічок, пише explica.

Відомо, що дівчинку звати Раддікс. Актриса не розповідала про вагітність і не ділилася ніяким подробицями про те, як дитина з'явилася на світ. Кемерон взяла паузу в своїй акторській кар'єрі і повністю присвятила себе родині. Але зараз вона стала частіше з'являтися в таблоїдах, так що шанувальники пророкують їй швидке повернення до зйомок.

Камерон Діас вперше показала обличчя своєї дочки - фото 2

В інтерв'ю вона також повідомила, що разом з подругою Кетрін Пауер тепер випускає вино з органічного винограду.


Камерон Діас вперше показала обличчя своєї дочки - фото 3

Як ми повідомляли раніше, ваша дитина на цьому тижні досяг 38 см в довжину і важить 1 400 грамів. Зір малюка продовжує розвиватися, але навіть після народження він буде закривати очі на більшу частину дня. Коли дитина відкриє їх, він відчує зміни в світі, але перший час буде мати зір 20/400, що означає, що дитина може розглядати тільки об'єкти на відстані кількох сантиметрів від його особи. Нормальний зір дорослих — 20/20.

Як змінюється ваше життя. На цьому тижні ви відчуваєте себе трохи втомленою, особливо якщо у вас виникають проблеми зі сном. Ви також можете відчувати себе незграбно, що абсолютно зрозуміло. Ви не тільки стали важче, але концентрація ваги з огляду на зростаючий живіт викликає зрушення в вашому центрі ваги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини