Головна Новини Зірки шоу бізнес Катя Осадча пожартувала про свої вигорілих бровах і показала животик
commentss НОВИНИ Всі новини

Катя Осадча пожартувала про свої вигорілих бровах і показала животик

Фотографію з відпустки Осадча опублікувала на своїй сторінці в соцмережі

10 серпня 2021, 04:10
Поділіться публікацією:

Провідна Катя Осадча вразила фанатів новим фото з відпочинку. На ньому вагітна зірка каналу 1 + 1 показала свій животик і вигорілі брови, над якими сама ж пожартувала. Фотографію з відпустки Осадча опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Катя Осадча пожартувала про свої вигорілих бровах і показала животик

"Вигорілі брови, тонна кавуна і кілометри відкритої води — відпустка вдалася. А ви вже були у відпустці або тільки збираєтеся?", — написала ведуча, яка чекає дитину від шоумена Юрія Горбунова.

На фото Осадча позує в бікіні, сидячи в басейні. Провідна дбайливо гладить свій животик і радісно посміхається — зірка не приховує свого щастя.

Фанати прийшли в захват від нового фото і відзначили, що Осадчої не варто турбуватися про своїх вигорілих бровах. За словами коментаторів, зірка каналу 1 + 1 повинна пишатися своєю зовнішністю і красою, яку не соромно показати навіть без макіяжу.

Нагадаємо, на своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала знімок, на якому стоїть у себе на кухні, в руках у неї піднос з апетитною запеченої качкою і картоплею. Свій пост вона підписала жартівливо: "Перші святкові застілля. Тепер треба терміново винайти рецепт, як є і не товстіти". Відомо, що в будинку Катерини Осадчої і Юрія Горбунова часто бувають гості , а напередодні свят їх стало ще більше.

Для домашнього застілля зірка обрала білу сукню з вишивкою, об'ємними рукавами і відвертим декольте. Шикарний наряд створила українська дизайнерка Юлія Магдич, на сайті його вартість становить 1 420 доларів (понад 40 тисяч гривень). Свій образ Катерина не стала доповнювати аксесуарами та макіяжем, лише зібрала волосся в пучок, додавши до зачіски білу стрічку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини