Головна Новини Зірки шоу бізнес Кеті Перрі блищала на вечірці в незвичайному вінтажному вбранні
commentss НОВИНИ Всі новини

Кеті Перрі блищала на вечірці в незвичайному вінтажному вбранні

На захід вона приїхала зі своїм чоловіком Орландо Блумом

3 серпня 2021, 00:37
Поділіться публікацією:

Четвертий випуск гала-вечері LuisaViaRoma х UNISEF в підтримку знедолених дітей у всьому світі запам'ятається розкішним виходом співачки Кеті Перрі. На захід вона приїхала зі своїм чоловіком Орландо Блумом.

Кеті Перрі блищала на вечірці в незвичайному вінтажному вбранні

Кеті Перрі (фото з відкритих джерел)

Перрі стала хедлайнером вечора. На заході артистка змінила дві сукні. Спочатку вона позувала з чоловіком в вінтажному вбранні з пишними рукавами Pierre Cardin з колекції Haute Couture 1978 року. Фото з'явилися в інстаграму зірки.

Справжньою окрасою строгої сукні-футляра стали фантазійні рукави, що нагадують бутони величезних атласних квітів. Хочеться відзначити прекрасну фізичну форму співачки, яка довгий час не приховувала, що повернутися в колишній розмір після пологів їй не вдалося. Однак, вона пишається своїм новим тілом. Шанувальники залишилися в захваті як від виступу співачки, так і від її витонченого лука!

Нагадаємо, і Відомо, що співачка крім музичної кар'єри захоплюється і іншими заняттями, зокрема модною індустрією. У неї є власний бренд Katy Perry, який спеціалізується на взутті і аксесуарах. Її товари продаються і на території Австралії. І це турбує дизайнера Кеті Тейлор, яка в 2008 році також відкрила власну справу. Вона продає одяг під брендом Katie Perry (Перрі — її дівоче прізвище). І попри те, що різниця в назвах все ж є, дизайнер подала в суд на співачку, звинувативши її в плагіаті і порушенні прав на товарний знак.

Юристи артистки заперечують цю інформацію, аргументуючи тим, що творчий псевдонім виконавиці був придуманий ще в 2004 році, тобто на 4 роки раніше, ніж дизайнер зареєструвала свій бренд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини