Колишня дружина Позитиву вперше назвала причину розлучення зі співаком

Колишня дружина композитора прокоментувала чутки про його зради

Колишня дружина екссоліста групи "Время и Стекло" Позитиву, Анна Андрейчук вперше назвала причину розлучення зі співаком. У програмі "Світське життя" дівчина поділилася, що рішення про розрив не було одноденним, а "мало накопичувальний ефект".

"Я так довго зволікала кота за одне місце. У нього завжди на першому місці була робота і музика. Мені не 18 років, я хочу сім'ю, я хочу дитину. Тому, я думаю, що це стало найбільшою причиною. Я не можу сказати , що він не хотів, якось не склалося у нас з цим", - поділилася Аня.

Також колишня дружина композитора прокоментувала чутки про його зради.

"Він артист, він популярний, він красивий і, звичайно, про зради кажуть завжди, тому що це найцікавіша тема. Звичайно, я це чула, але я дружина, яка вибрала чоловіка-артиста, тому я з цим жила", - поділилася вона.

Андрейчук додала, що за майже два роки, поки пара не жила разом, вони намагалися відновити сім'ю і намагалися зустрічатися. Подружжя подорожували і планували спільне майбутнє. Втім, не склалося.

Як повідомляли раніше розішлись ще одна пара українського шоу-бізнесу - Олексій Завгородній (Позитив) і Анна Андрійчук, які були разом протягом 13 років. Чутки про їх розставання ходили вже давно, але пара не коментувала цю інформацію. Олексій і Анна почали зустрічатися ще в юному віці, коли їм було по 15 років, а в 2013 році вони зіграли весілля. Улюблена завжди була поруч і підтримувала Позитиву при всіх його злети й падіння. Що ж стало причиною їх розриву - невідомо.

Нагадаємо, що ще в листопаді 2020 року Позитив проговорився, що не живе зі своєю дружиною Анею, але не став вдаватися в подробиці.