Головна Новини Зірки персона Дружина Позитива вперше висловилася про розлучення зі співаком
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина Позитива вперше висловилася про розлучення зі співаком

Дружина Позитиву Анна Андрійчук вперше відповіла на чутки про розлучення і підтвердила, що вони з артистом більше не разом

29 квітня 2021, 12:15 comments2561
Поділіться публікацією:

Розлучилася ще одна пара українського шоу-бізнесу — Олексій Завгородній (Позитив) і Анна Андрійчук, які були разом протягом 13 років. Чутки про їх розставання ходили вже давно, але пара не коментувала цю інформацію

Дружина Позитива вперше висловилася про розлучення зі співаком

Позитив з дружиною Анею (фото з відкритих джерел)

Однак, Анна вирішила порушити мовчання і на своїй сторінці в Instagram опублікувала ролик, в якому зізналася, що вони з Позитивом більше не чоловік і дружина. Успішна бізнесвумен розповіла, що довгий час набиралася сили, щоб заявити про це і дуже переживала.

"Було дуже боляче, що закінчився важливий етап мого життя довжиною в 13 років. З юності крок за кроком ми разом йшли в доросле життя. Ті, хто ми сьогодні, це — відображення взаємного кохання і підтримки", — говорить вона у своєму відеоролику.

Екс-кохана українського виконавця зазначила, що їхні стосунки прийшли до логічного завершення, і їй потрібен був рік, щоб це усвідомити та відпустити. Вона подякувала Позитиву за колосальний досвід, набутий у стосунках і заявила, що тепер з легкістю входить в новий етап свого життя, відпусти всі образи та біль.

Відзначимо, що Олексій і Анна почали зустрічатися ще в юному віці, коли їм було по 15 років, а у 2013 році вони зіграли весілля. Кохана завжди була поруч і підтримувала Позитива при всіх його злетах та падіннях. Що ж стало причиною їх розриву — невідомо.

Нагадаємо, що ще в листопаді 2020 року Позитив проговорився, що не живе зі своєю дружиною Анею, але не став вдаватися в подробиці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дружина українського артиста Дзідзьо підтвердила, що вони з артистом розлучаються через 20 років стосунків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини