Головна Новини Зірки шоу бізнес "Кролики" на російському ТБ поскаржилися на Зеленського, якого немовби підмінили
commentss НОВИНИ Всі новини

"Кролики" на російському ТБ поскаржилися на Зеленського, якого немовби підмінили

Говорячи про Зеленського, Данилець та Моісеєнко заявили, що на нього вплинули якісь "сили"

3 лютого 2022, 15:22 comments1169
Поділіться публікацією:

Українські коміки Володимир Данилець та Володимир Моісеєнко з дуету "Кролики" на одному з російських телеканалів розповіли, як вони сумують за Батьківщиною та висловили свою образу на адресу президента України Володимира Зеленського, який дуже змінився у своїх поглядах після виборів у 2019 році. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише інформагентство "УНІАН".

"Кролики" на російському ТБ поскаржилися на Зеленського, якого немовби підмінили

Дует Кролики. Фото: з відкритих джерел

Коміки розповіли, що їхнє цькування в Україні почалося з 2015-го року, після того, як до мережі потрапило змонтоване відео запису концерту російських артистів "Новорічний парад зірок". На тому відео скандальним виявився момент, як Володимир Данилець та Володимир Моїсеєнко аплодують під час того, як звучить пісні про санкції проти України.

"Кролики" заявляють, що це відео змонтоване і вони насправді не аплодували, коли звучала та пісня. Ось тільки пояснення вже ніхто не захотів в Україні слухати, почалося відверте цькування та звинувачення у підігріванні країні-агресору. Далі було зірвано два концерти у Трускавці.

Дали свою оцінку Данилець та Моісеєнко нинішній українській владі. За словами артистів, вони очікували на іншу політику від президента Володимира Зеленського. На думку пародистів, Володимир Зеленський після того, як він отримав владу в Україні, опинився під впливом якихось "сил". Все те, що Зеленський робив та говорив до виборів, кардинально відрізняється від його дій на президентській посаді, вважають артисти.

Зазначимо, з 2019-го року Володимир Данилець та Володимир Моїсеєнко перебувають у базі сайту "Миротворець". Їм заборонили в'їзд до України після того, як вони публічно підтримали телеміст між Україною та РФ "Треба поговорити".

Читайте також на порталі "Коментарі" — артисти дуету "Кролики" заявили, що Медведчук вирішує більше питань, ніж уряд.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини