Головна Новини Зірки шоу бізнес Леді Гага отримала гігантський букет від партнера
commentss НОВИНИ Всі новини

Леді Гага отримала гігантський букет від партнера

Бойфренд Майкл Поланскі привітав кохану з ювілеєм величезним букетом квітів, яким іменинниця похвалилася в мережі

30 березня 2021, 01:18
Поділіться публікацією:

Американська поп діва Леді Гага поділилася з шанувальниками своєю радістю і показала букет від свого бойфренда, бізнесмена Майкла Поланскі. Подарунок був доставлений до Дня народження співачки, проте Леді Гага визнається возлюблений часто балує її шикарними романтичними презентами.

Леді Гага отримала гігантський букет від партнера

Леді Гага (фото з відкритих джерел)

Коханий презентував співачці гігантський кошик з білими квітами. Щоб показати його розмір, Леді Гага сфотографувалася поруч з квітами в домашньому костюмі.

"Коли бойфренд надсилає тобі все квіти Риму на день народження. Я люблю тебе, милий Я не можу дочекатися, коли буду вдома з тобою і нашими собаками. Це все, що мені потрібно", — йдеться у підписі під фотографією подарунка, яку Леді Гага опублікувала у соціальній мережі.

Нагадаємо,  співачка розповіла, що у неї були психологічні проблеми, на боротьбу з якими їй було потрібно багато часу. Леді Гага зізналася, що ненавиділа свою популярність, тому що вона заважала їй бути нормальною людиною і жити звичайним життям. Люди сприймають її як велику знаменитість, тому вона не може нормально сходити в продуктовий магазин або пообідати з родиною в кафе, тому що на її постійно дивляться, підходять і фотографують. "Мій найбільший ворог -" Леді Гага ", ось про що я думала. Мій найбільший ворог — вона", — говорить виконавиця. Ще зірка зізналася, що її кожен день відвідували суїцидальні думки, вона не знаходила причин, щоб жити, крім як своїх рідних. Її альбом Chromatica присвячений періоду, коли їй складно було впоратися зі своєю славою і в піснях вона розповіла про свої проблеми.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини