Головна Новини Зірки шоу бізнес Лідер групи "Антитіла" розповів про виховання дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Лідер групи "Антитіла" розповів про виховання дітей

"Зазвичай кут триває не більше 5 хвилин"

26 серпня 2020, 17:58
Поділіться публікацією:

Український артист і лідер групи "Антитіла", який зовсім недавно став багатодітним батьком, поділився про те, як виховує дітей. Про це пише видання fakty.

Лідер групи "Антитіла" розповів про виховання дітей

Тарас Тополя. Фото: lux.fm

У родині артистів з'явилась третя дитина — дочка на ім'я Марія. Тополя розповів про те, що легко знаходить спільну мову з синами, а з появою дівчинки готовий взяти на себе ще більше обов'язків.

Для того, щоб виховувати дітей, необов'язково читати профільну літературу. Достатньо прислухатися до своєї інтуїції і чинити так, як вважаєш за потрібне. З певного віку діти починають показувати характер, відстоювати свою точку зору. Тому потрібно вміти домовитися з дітьми, адже вони — особистості.

"У них же загострене критичне почуття справедливості. Якщо батьки говорять, що так не можна робити, а самі постійно так роблять — забороняють без пояснення, у них відбувається збій", — ділиться Тарас.

Також співак говорить, що вони з дружиною можуть поставити дітей в кут. Але перед тим, як вийти з кута, потрібно обов'язково поговорити про те, що сталося. Щоб в майбутньому таке не повторювалося.

І є таке правило — якщо Альона туди поставила, то тільки вона має право звідти забрати, а якщо я — то тільки я маю право забрати. Зазвичай кут триває не більше 5 хвилин ", — додає багатодітний батько.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Маколею Калкіну — 40: цікаві факти з життя актора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини