Головна Новини Зірки шоу бізнес Лике Мартенс є найкрасивішою спортсменкою Нідерландів
commentss НОВИНИ Всі новини

Лике Мартенс є найкрасивішою спортсменкою Нідерландів

Скромну, красиву, ніжну і одночасно сильну спортсменку називають королевою Барселони

20 червня 2021, 19:49 comments1589
Поділіться публікацією:

Представляємо вашій увазі Лике Мартенс — кращу футболістку світу, найкрасивішу спортсменку Нідерландів, пише Радіо MAXIMUM.

Лике Мартенс є найкрасивішою спортсменкою Нідерландів

Лике Мартенс (фото з відкритих джерел)

А ще цю скромну, красиву, ніжну і одночасно сильну спортсменку називають королевою Барселони. Чому королевою? Тому що у неї список досягнень справді королівський. Своєю мрією Мартенс заразила багатьох, перетворившись в кумира для дівчат. Красуня пройшла шлях від фанатки Барселони в її головного представника в жіночому футболі.

Лике Мартенс є найкрасивішою спортсменкою Нідерландів - фото 2

Крім цього, відома нині футболістка лику Мартенс отримала визнання на батьківщині. Дівчину визнали найкрасивішою спортсменкою Нідерландів і з цієї нагоди вона знялася у фотосесії для чоловічого журналу. Красуня постала перед фотографом в незвичному образі боксерки.

Лике Мартенс є найкрасивішою спортсменкою Нідерландів - фото 3

"Я думаю, це дійсно круто. Раніше я носила спортивний бюстгальтер, але це безперечно була сексуальна зйомка, в якій я коли-небудь брала участь ", — зізналася після зйомок дівчина.

Промоніторивши соціальну сторінку лику в Instagram, ми підготували для тебе підбірку самих спокусливих фото нашої сьогоднішньої героїні.

Як повідомляли раніше і Відомо фітоняшка Ніколь Дентодріа розбурхала користувачів інтернету своїми фотографіями. Модель знялася повністю без одягу. Так, популярна датська фітнес-модель Ніколь Дентодріа справжній фурор в Instagram. Дівчина порадувала майже десятитисячної армії шанувальників черговими відвертими знімками.

Красуня наочно продемонструвала, навіщо ходить в спортзал, без сорому повністю роздягнувшись перед фотографом. Пишні груди зірка мережі прикрила рукою. Однак сталевий прес і ідеальні форми звели з розуму передплатників Ніколь.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини