Головна Новини Зірки шоу бізнес Ліза Едельштейн розповіла про мізерний гонорар, який вона отримала за серіал
commentss НОВИНИ Всі новини

Ліза Едельштейн розповіла про мізерний гонорар, який вона отримала за серіал

Американська акторка пояснює, чому в США страйкують голлівудські письменники та сценаристи.

17 серпня 2023, 23:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Зірка серіалу "Доктор Хаус" Ліза Едельштейн розповіла, що за відомий серіал, який транслюється в Сполучених Штатах вона отримала гонорар у 97 центів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Variety.

Ліза Едельштейн розповіла про мізерний гонорар, який вона отримала за серіал

Американська акторка Ліза Едельштейн. Фото з відкритих джерел

На блакитній доріжці кінофестивалю Hollyshorts 2023 Ліза Едельштайн розповіла, що нещодавно отримала виплату роялті на суму 97 центів за два епізоди серіалу "Посібник з розлучення для подруг", де вона була автором сценарію та мала головну роль.

"Я написала дві серії серіалу "Посібник з розлучення для подруг", і щойно отримала чек за ці дві серії на суму 97 центів. Це не зовсім прийнятна заробітна плата, і це шоу, яке добре транслюється на стримінгових сервісах", — сказала Едельштейн.

Американська акторка пояснює, що більшість сценаристів за свою роботу отримують малі кошти, саме тому зараз вони страйкують у Голлівуді.

"Не кожен у нашій галузі є мільйонером. Люди за межами цієї галузі не обов’язково вважають те, що ми робимо, роботою. Але це робота, і це важка робота, ми працюємо по 16 годин на добу. І чи означає це, що нам за це не повинні платити?", — скаржиться Едельштейн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чи слід очікувати наступну частину фільму "Барбі", після його неймовірного успіху. Режисерка стрічки Ґрета Гервіг відповіла на це питання.

Також "Коментарі" писали, що популярна латвійська співачка Лайма Вайкуле різко критикує росіян та називає їх ідіотами. Артистка вказує, що ці люди поводяться як зомбі, адже досі вірять у кремлівську пропаганду та дивляться російське телебачення.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини