Головна Новини Зірки шоу бізнес Мадонна побила історичний рекорд The Rolling Stones
commentss НОВИНИ Всі новини

Мадонна побила історичний рекорд The Rolling Stones

На концерт Мадонни в Бразилії прийшла рекордна кількість людей.

6 травня 2024, 14:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Мадонна завершила свій тур безкоштовним концертом у Бразилії, який зібрав рекордну кількість слухачів. На бразильському пляжі Копакабана прийшло приблизно 1,6 мільйона людей на виступ Мадонни.

Мадонна побила історичний рекорд The Rolling Stones

Мадонна на концерті в Бразилії. Фото з відкритих джерел

У березні 65-річна Мадонна оголосила, що проведе безкоштовний концерт на пляжі Копакабана в Ріо-де-Жанейро. Концерт був запланований як фінал її The Celebration Tour. Виступ співачки відбувся 4 травня та увійшов в історію як найчисленніший захід такого типу.

На пляжі Копакабана щорічні новорічні концерти збирають понад мільйон людей, однак 4 травня виступ Мадонни встановив новий рекорд — 1,6 млн людей. Це більше ніж спільне населення Львова та Одеси. Жоден артист не збирав стільки слухачів у рамках самостійного концерту. Попередній рекорд належав гурту The Rolling Stones, який у 2006 році зібрав на пляжі Копакабана близько 1,5 мільйона глядачів.

Згідно з пресрелізом співачки, концерт був безкоштовним "на знак подяки її шанувальникам за те, що відсвяткували понад чотири десятиліття її музики в епічному світовому турі". Під час концерту Мадонна зіграла свої найкращі хіти в кар'єрі, зокрема "Like A Virgin", "Like A Prayer" та інші.

Міська влада оголосила, що, за оцінками, цей концерт Мадонни приніс місцевій економіці дохід у 293 мільйони реалів, тобто близько 2,2 млрд гривень.

Під час заходу також роздавали безкоштовну питну воду, оскільки, були вжиті запобіжні заходи з огляду на трагічну смерть фаната під час концерту Тейлор Свіфт у Бразилії минулого року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що штучний інтелект склав список з найвпливовіших жінок 21 століття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини