Головна Новини Зірки шоу бізнес Макаревич через пісню звернувся до російських солдатів, яких обдурила влада
commentss НОВИНИ Всі новини

Макаревич через пісню звернувся до російських солдатів, яких обдурила влада

Музикант за допомогою пісні спробував донести російським солдатам, що вони не "визволителі", а загарбники

11 травня 2022, 07:40
Поділіться публікацією:

Популярний російський музикант та фронтмен гурту "Машина часу" Андрій Макаревич, використовуючи свою творчість, вирішив звернутися до російських солдатів, які виконують злочинні накази влади, беручи участь у війні. Як передає портал "Коментарі", своє відео артист оприлюднив себе на сторінці у Facebook без підпису.

Макаревич через пісню звернувся до російських солдатів, яких обдурила влада

Андрій Макаревич. Фото: фото з відкритих джерел

На відео видно, що на чорно-білому фоні музиканта капела співає композицію про солдата, який виявився ошуканим владою. Так Андрій Макаревич спробував провести пряму паралель із тими трагічними подіями, які сьогодні відбуваються на українській території, яку намагаються окупувати російські солдати.

"А ти й не знав, солдат, убитий у бою солдат, забутий у раю солдат, тебе обдурили...", — співається у пісні.

Зазначимо, Макаревич заявив, що його новонароджений син ніколи не матиме російського громадянства. Дружина музиканта заявила, що найбезпечніше жити в Ізраїлі, а не в Росії.

Сам Андрій Макаревич постійно критикує позицію путінського режиму та засуджує війну проти України, яку розв'язав Кремль.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Андрій Макаревич через нову пісню заявив, що його країна Росія збожеволіла і він не зумів їй допомогти. Артист також звернувся до росіян, щоб не боялися пров'язати свою громадянську позицію та виходили на мітинги та протести проти війни в Україні, де російські солдати вбивають мирне населення та розстрілюють міста. Макаревич ще до повномасштабної війни Росії проти України критикував політику президента РФ Путіна, зокрема, засуджував його за те, що у Росії немає свободи слова, а також права на демократичну опозицію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини