Головна Новини Зірки шоу бізнес Макс Барських презентував англомовний EDM-сингл SILENCE (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Макс Барських презентував англомовний EDM-сингл SILENCE (ВІДЕО)

Прем'єра кліпу відбулася в п'ятницю, шостого серпня

7 серпня 2020, 13:50 comments1823
Поділіться публікацією:








Світова прем'єра нового треку Барських виходить на звукозаписувальному лейблі Sony Music Entertainment. Це перший англомовний реліз музиканта через 8 років після виходу альбому Z.Dance, випущеного артистом у 2012 році.

Макс Барських презентував англомовний EDM-сингл SILENCE (ВІДЕО)

SILENCE — експериментальна робота Макса, виконана в стилі summer house. Сингл має незалежний статус від майбутнього альбому артиста "1990", і призначений для літніх вечірок на яхтах, музичних фестивалів та денсполів просто неба.

"Я дуже люблю розслаблену атмосферу літніх днів і всього, що з цим пов'язано. Яхтинг, швидка їзда в кабріолеті, галасливі компанії з друзями просто неба, які розкуто танцюють під хороший біт ... Silence — це музика, перш за все створена для настрою. Це музика про веселощі ", — коментує артист.

Новий трек Барських був обраний офіційним саундтреком secret party, що проводяться агентством Pink Kiss по всьому світу, об'єднуючи у творчій колаборації кращих фотографів, моделей, режисерів і інфлюенсерів.

"Ми раді повідомити про початок нашої співпраці з режисером, продюсером Аланом Бадоєвим та неймовірно талановитим музикантом Максом Барських, і представити перший офіційний саундтрек наших secret party. Для нас велика честь працювати разом з одним з найвідоміших українських режисерів, брати участь у створенні lyric video Silence, і мати можливість отримати професійні поради щодо підвищення якості створюваного нами відеоконтенту ", — коментують колаборації представники Pink Kiss.


Раніше "Коментарі" повідомляли, чому Макс Барських не готовий до весілля.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини