Головна Новини Зірки персона "Головний холостяк української сцени": Макс Барських зізнався, чому не готовий до одруження
commentss НОВИНИ Всі новини

"Головний холостяк української сцени": Макс Барських зізнався, чому не готовий до одруження

Популярний артист Макс Барських розповів про те, якою повинна бути сім'я його мрії

5 липня 2020, 22:59 comments1229
Поділіться публікацією:








Знаменитий поп-співак Макс Барських зізнався, що його серце вільне, а для серйозних романтичних відносин банально немає часу. Про це артист розповів в інтерв'ю передачі "Світське життя".

"Головний холостяк української сцени": Макс Барських зізнався, чому не готовий до одруження

Так, виконавець популярних пісень зазначив, що для створення сім'ї необхідно мати можливість бути якомога частіше вдома.

"Я розумію, що мій графік життя не дозволяє повністю бути зі своєю сім'єю. Я хочу виховувати дітей кожен день свого життя. Хоч карантин і показав, що бувають і паузи, але це означає, що в наступному році буде вдвічі більше. Це 100%", — розповів артист.

Також Макс Барських додав, що холостяцьке життя на сьогоднішній день його повністю влаштовує, а блискуча кар'єра стоїть на першому місці.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський репер і продюсер Каньє Уест висловив бажання балотуватися на пост президента США.

Це не перша заява репера з приводу зміни своєї діяльності. У 2015 році на премії MTV Video Music Awards Каньє Уест вже говорив про те, що має намір зайняти вищий державний пост Америки.

Музикант не пояснив, у якому році він планує взяти участь у кампанії. Незважаючи на свій хештег "Бачення 2020", яку він додав до запису в соцмережі, терміни реєстрації кандидатів в цьому році вже вийшли.

Втім, його заява викликала шквал обговорень у Twitter. Багато шанувальники висловили йому підтримку, а що свідчать кілька тисяч лайків і репостов його запису. "Повну підтримку" реперу також висловив американський підприємець, засновник компанії SpaceX Ілон Макс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини