Головна Новини Зірки шоу бізнес Майлі Сайрус опублікувала сумнозвісний кадр з бонгом
commentss НОВИНИ Всі новини

Майлі Сайрус опублікувала сумнозвісний кадр з бонгом

Це відео потрапило до інтернету через 5 днів після святкування співачкою свого 18-річчя

30 листопада 2021, 05:05
Поділіться публікацією:

Відома американська співачка, кіноактриса, ЛГБТ- та феміністська активістка Майлі Сайрус опублікувала скріншот із відео, де вона через бонг вдихає дим. Саме це відео 11 років тому поставило під загрозу кар'єру співачки. Відповідне повідомлення співачка опублікувала у соцмережах, зокрема у Twitter, Instagram та Facebook.

Майлі Сайрус опублікувала сумнозвісний кадр з бонгом

Майлі Сайрус - фото з відкритих джерел

"11 років тому", — написала Майлі Сайрус, супроводивши цей текст емодзи потоку диму. Співачка додала: "Чи можемо ми подати петицію про запровадження державного свята?"

Це відео потрапило до інтернету через 5 днів після святкування співачкою свого 18-річчя. На відео вона через бонг вживає психоактивні речовини і, сміючись, каже, що у неї "бід тріп" (сленгове вираз, що описує неприємні та потенційно небезпечні психоемоційні відчуття після вживання певних видів наркотиків). Коментатори дуже бурхливо відреагували на це повідомлення. Зокрема, в Instagram він набрав 1,5 мільйона переваг і 10,4 тисячі коментарів.

Нагадаємо, Майлі Сайрус та Дуа Ліпа зняли кліп на спільну пісню Prisoner (В'язень). На відеоролику сміливі дівчата їдуть у старенькому автобусі, безтурботно дуріють, бешкетують, виступають на сцені та обливають себе вишневим компотом, тому виникає відчуття, ніби співачки все в крові. Кліп дівчата присвятили своїм колишнім, і навіть залишили для них послання, яке можна побачити під час перегляду: "На згадку про кохання всіх моїх колишніх. Їжте лайно". Буквально за кілька годин ролик набрав понад 1,5 мільйона переглядів у мережі YouTube. Фанати так і не розгадали, кому присвячено рядки з пісні та фразу з відеоролика. Адже Дуа Ліпа зараз у відносинах із братом Белли Хадід — Анваром, а Майлі Сайрус не заводить стосунків уже протягом тривалого часу.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини