Головна Новини Зірки шоу бізнес Михайло Поплавський вирішив перетворити сало в золото у новому кліпі
commentss НОВИНИ Всі новини

Михайло Поплавський вирішив перетворити сало в золото у новому кліпі

Співаючий ректор Михайло Поплавський епатував новим кліпом на пісню «Сало»

2 квітня 2021, 20:04
Поділіться публікацією:








Ректор Київського університету культури та мистецтв Михайло Поплавський сьогодні представив несподівану версію кліпу на пісню "Сало", яка відома шанувальникам його творчості вже 20 років.

Михайло Поплавський вирішив перетворити сало в золото у новому кліпі

Михайло Поплавський

Співаючий ректор прийшов на презентацію у незвичайному вбранні: у жовтому костюмі, поверх якого накинув соболину горжетку c національним хусткою та підвісом з написом "SALO" на золотому ланцюзі. Головним частуванням на презентації стало сало.

У кліпі Поплавський з'являється у вишуканих костюмах у стилі легендарного кутюр'є Карла Лагерфельда з його фірмовим високим коміром. Спеціально для зйомок виготовили масивні золоті прикраси з логотипом "SALO". Для дівчат з балету і бек-вокалу також пошили модні костюми з латексу насиченого лимонного кольору.

Над образами у кліпі Поплавського працювали стилісти, а також режисер Олена Вінярська. Вони з'єднали національну символіку, традиції та сучасні тенденції. Запропонували замінити відомий "смайлик" на український — усміхненого порося, а також заснували новий тренд — "Salo is the new money!" ("Сало — нові гроші"). У кліпі сало перетворюється в золоті злитки.

"Вперше кліп "Сало" вийшов 20 років тому, було багато його інтерпретацій, а сьогодні — це сучасний ребрендинг. Сало — це візитна картка України, це національна валюта. Сало — це продукт, який надає силу та енергію, підтримує дух українців. А я — головний Саломан країни", — зазначив Поплавський і розповів, що в його щоденному раціоні обов'язково є 100 грамів сала.

Михайло Поплавський вирішив перетворити сало в золото у новому кліпі - фото 2
Михайло Поплавський вирішив перетворити сало в золото у новому кліпі - фото 3
Михайло Поплавський вирішив перетворити сало в золото у новому кліпі - фото 4
Михайло Поплавський вирішив перетворити сало в золото у новому кліпі - фото 5
Михайло Поплавський вирішив перетворити сало в золото у новому кліпі - фото 6
Михайло Поплавський вирішив перетворити сало в золото у новому кліпі - фото 7

Олена Вінярська, яка знімала кліпи для Ірини Білик, Олега Винника, Олі Полякової та інших відомих українських артистів, зізналася, що робота з Поплавським, який сам контролює кожну деталь і співпрацює тільки зі своєю командою, виявилася не простою. Але, врешті-решт, їй вдалося переконати ректора довіритися і просто насолоджуватися процесом.

"Для мене це був виклик і експеримент. Але Поплавський довірився мені. Вдалося умовити його вийти за рамки, за зону комфорту. Михайло Михайлович робив все, що я говорила, і давав поради. Це була синергія творчості, свіжий ковток повітря. Коли за справу береться команда МіхМіха, і 100-процентна енергія множиться на 100-відсотків віддачу, то виходить 10000-бальна енергія. Ось нею і наповнений кліп "Сало", — зазначила Олена Вінярська.

Другим режисером кліпу виступив Михайло Харченко, оператором-постановником — Дмитро Мислінчук, балетмейстер — Ростислав Савченко.

Кліп знімали з використанням сучасних світових технологій: 3D віртуальної реальності, LED cube, Unreal Engine, traking systems і інших.


Графіка розроблялася на відомій платформі Unreal Engine 4.

Нагадаємо, 29 квітня відбудеться спільний проект Михайла Поплавського та Олега Винника — національна музична премія "Українська пісня року 2020".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини