Головна Новини Зірки шоу бізнес Міка Ньютон відкриє фонд по боротьбі з раком
commentss НОВИНИ Всі новини

Міка Ньютон відкриє фонд по боротьбі з раком

Артистка Міка Ньютон зізналася, що раніше рак в її родині був у матері і бабусі

25 лютого 2021, 03:51 comments1042
Поділіться публікацією:

Співачка поділилася планами боротьби з онкологічними захворюваннями. За словами співачки, її боротьба з раком перейшла в іншу площину, повідомляє "Зірковий шлях".

Міка Ньютон відкриє фонд по боротьбі з раком

Міка Ньютон (фото з відкритих джерел)

Під час недавнього візиту в Україну Міка Ньютон розповіла, як поборола онкологію. При цьому співачка зізналася, що у її родичів по жіночій лінії також був діагностований рак.  Так само як і Міці, їм вдалося перемогти захворювання. Про свою хворобу співачка сказала батькові тільки після того, як поправилась

"Мама знала, тато не знав. У мене і у бабусі був рак, і у мами рак. Але, як показало моє тестування, це не спадкове", — розповіла Міка Ньютон.

Міка ньютон повідомила. Що планує відкрити в Україні благодійний фонд. Крім цього, в планах артистки підкорення голлівудських майданчиків і повернення до сценічної роботи.

Нагадаємо, Міка Ньютон відзначила, що вирішила здати всі аналізи в Україні, і вони виявилися ідеальними. Однак, коли дійшла черга до УЗД, у співачки була виявлена кіста. Дівчина повернулася до Штатів, де проживає вже десять років, щоб прооперуватися в перевіреному медичному закладі. Обстеження показало, що діагностована кіста на яєчнику є злоякісною. Співачка також зізналася, що для того, щоб побороти онкологічне захворювання, потрібен був рік і кілька хірургічних втручань.

Медики були змушені видалити один яєчник, однак зараз зірка повністю здорова і хоче подарувати своєму чоловікові дитину. В 2019 році у Міки Ньютон діагностували рак яєчників. На своїй офіційній сторінці в Інстаграм поділилася з шанувальниками своєю історією про перенесене онкозахворювання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини