Головна Новини Зірки шоу бізнес Модель розповіла про несподіваний сексуальний контракт з футболістом
commentss НОВИНИ Всі новини

Модель розповіла про несподіваний сексуальний контракт з футболістом

Модель Джессіка Гойкочеа та футболіст Марк Батра повідомили про свою сексуальну угоду.

23 травня 2024, 15:05 comments1876
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Іспанська модель Джессіка Гойкочеа розповіла подробиці сексуального контракту з колишнім гравцем "Барселони" Марком Бартрою. За її словами, вони повинні займатись сексом при кожній зустрічі.

Модель розповіла про несподіваний сексуальний контракт з футболістом

Джессіка Гойкочеа та Марк Бартра. Фото з відкритих джерел

Під час іспанського ток-шоу La Resistencia Джессіка Гойкочеа розповіла несподівані деталі стосунків з футболістом Марком Бартрою, з яким почала зустрічатись з 2021 року.

Ведучий Девід Бронкано запитав у Джессіки Гойкочеа скільки разів у неї був секс впродовж останніх 30 днів. Модель почала підраховувати та зауважила, що вона 15 днів відпочивала на Балі, тому половину місяця не була поруч зі своїм хлопцем.

У розмову втрутився партнер Джессіки Марко Бартра, який з зали шоу викрикнув, що вони за угодою мають займатись сексом кожен день.

"Кожен день, коли ми бачимося, ми повинні це робити. Якщо є день, коли ми втомлені, то на наступний день маємо подвоїти кількість", – сказав Бартра.

Джессіки Гойкочеа підтвердила слова Бартра.

"Якщо одного дня це не буде зроблено, наступного дня ти винен мені два", — розповіла модель деталі сексуального контракту з футболістом.

Угода між футболістом та моделлю нагадує контракт Дженніфер Лопес і Бена Аффлека, згідно з яким вони повинні були займатись сексом принаймні чотири рази на тиждень. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про модель, яка хоче побити свій особистий рекорд у 300 сексуальних партнерів за рік.

Також "Коментарі" писали про колишнього футболіста, який став зіркою фільмів для дорослих. Британський спортсмен отримав травму, яка поклала край його футбольній кар'єрі, проте зробила популярним актором.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини