Головна Новини Зірки шоу бізнес Модель Теммі Хемброу показала реальні форми в бікіні
commentss НОВИНИ Всі новини

Модель Теммі Хемброу показала реальні форми в бікіні

Дівчина активно займається спортом

30 травня 2021, 20:03 comments3699
Поділіться публікацією:

Популярна фітоняшка Теммі Хемброу вкотре переконує соціальну мережу, можна виглядати розкішно і не комплексувати через відсутність фільтрів на фото.

Модель Теммі Хемброу показала реальні форми в бікіні

Теммі Хемброу (фото з відкритих джерел)

Модель Теммі Хемброу показала реальні форми в бікіні - фото 2

27-річна австралійська фітнес-модель Теммі Хемброу активно веде профіль в соцмережі Інстаграм, де має понад 12 мільйонів шанувальників. А все тому, що дівчина активно займається спортом, а також ділиться з шанувальниками кадрами зі своїх звичайних буднів. Найчастіше в профілі можна побачити пікантні знімки в спортивній формі і в бікіні.

Модель Теммі Хемброу показала реальні форми в бікіні - фото 3

І нові кадри це підтверджують, адже на них Теммі позує в крихітному жовтому купальнику біля басейну. Попри те, що іноді зірку підозрюють у використанні фотошопу, на свіжих фото можна побачити, що вона зовсім не приховує своє реальне тіло. І це не заважає їй мати неймовірний вид.

Як повідомляли раніше Теммі Хемброу час від часу приковує увагу своїх фанатів гарними фотографіями, радуючи їх розкішними фото в білизні. На своїй сторінці блондинка розповідає, як дбає про своє тіло, мотивує займатися спортом і просто ділиться яскравими фотографіями зі свого життя. Дівчина дуже позитивна і любить розповідати про любов до спорту і здорового способу життя. Нещодавно красуня поділилася серією кадрів, на яких роздягається. Важко не помітити стрункі форми дівчини, якій дуже підходить рожевий колір. Звичайно, фанати не могли не засипати Хемброу компліментами, адже вона завжди готова до літа і пікантним образам.

Раніше ми повідомляли, що відомий актор, зірка "Ліги справедливості" Бен Аффлек знову поповнив ряди холостяків. Його кинула "дівчина Бонда" Ана де Армас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини