Головна Новини Зірки шоу бізнес Моє життя розділилося на "до" і "після": відомий співак розповів, чому відрікся від Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Моє життя розділилося на "до" і "після": відомий співак розповів, чому відрікся від Росії

Співак Tom Soda розповів, що після поїздки до Попасної став інакше ставитися до всього російського

23 березня 2024, 11:04
Поділіться публікацією:

Популярний в Україні виконавець Tom Soda до повномасштабної війни співпрацював з російським лейблом, однак після поїдки до Попасної він назавжди відмовився від усього російського. Як інформує портал "Коментарі", про деталі того, чому по-інакшому став дивитися на Росію він розповів в інтерв'ю "УНІАН".

Моє життя розділилося на "до" і "після": відомий співак розповів, чому відрікся від Росії

Виконавець Tom Soda . Фото: з відкритих джерел

Співак зазначив, що до великої війни дійсно багато наших представників шоу-бізнесу співпрацювали з росіянами, і він не був виключенням. За це артист відчуває відповідальність.

"Ще до 24 лютого 2022-го ми вели комунікацію з московським лейблом Archer music щодо співпраці та авторства пісень. Він же співпрацював і з Alekseev, а у РФ з Бузовою, Біланом. Вже після того, як у 2019-му я відвідав Попасну в Донецькій області, моє життя розділилося на "до" і "після". Коли ми поверталися додому, то ледь не загинули. Тоді я твердо вирішив, що більше не матиму справ із російським шоубізом", — розповів Артем Карпенко, який відомий більше за сценічним псевдонімом Tom Soda.

Зараз Tom Soda, за його словами, взагалі не слідкує за російським шоу-бізнесом, бо вважає це цинічним.

Також він розповів, чому свого часу в Україну їздили російські зірки. Він каже, що причина у дешевій та якісній артісторії. Відтак 90% російського шоу-бізнесу до повномасштабної війни робило контент в Україні. Весь український продакшн працював на 90% на російський ринок. Це і написання пісень, зйомки кліпів, фотосесії. Серед таких артистів Аніта Цой, Поліна Гагаріна, Сергій Лазарєв, Філіп Кіркоров, Микола Басков та багато інших з тих, хто перетворився на огидних оспівувачів путінського режиму.

Читайте також на порталі "Коментарі" — фронтмен групи "ТОЛ" Василь Переверзєв  став до лав вітчизняних Збройних сил  і вже швидко  разом з іншими військовими захищатиме Україну від російських  загарбників на  лінії фронту. В своєму повідомленні в соціальних мережах співак написав, що чотири рази намагавсь  вступити до лав ЗСУ,  проте всі ці спроби були невдалі . Нарешті, з  п'ятого разу  йому вдалось реалізувати своє бажання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини