Головна Новини Зірки шоу бізнес Молдова відмовила у в'їзді популярному російському співаку: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Молдова відмовила у в'їзді популярному російському співаку: яка причина

Молдова продовжує протистояти російському впливу

23 грудня 2023, 19:48
Поділіться публікацією:

Відомий російський співак з грузинським корінням Іраклій Пірцхалаву, який здобув популярність, виступаючи зі сценічним псевдонімом Іраклі, не зміг потрапити до Молдови, де збирався дати новорічний концерт. Про повідомляє видання NewsMaker, передає портал "Коментарі".

Молдова відмовила у в'їзді популярному російському співаку: яка причина

Іраклі не зміг потрапити до Молдови. Фото з відкритих джерел

За словами речника прикордонної поліції Молдови Раїси Новицькі, за останню добу 39 особам було відмовлено у в'їзді до країни. Одним із 39 виявився російський співак Іраклі.

У молдовській прикордонній поліції зазначили, що не впустили осіб, оскільки вони не відповідали умовам в'їзду.

За інформацією видання, російський співак Іраклій Пірцхалаву планував виступити 24 грудня на новорічному концерті в місті Бєльці.

Повідомляється, що організував концерт молдовський політик і бізнесмен Ілан Шор, відомий своїми проросійськими поглядами.

Видання зазначає, що Ілан Шор заснував партію "Шор", яка була співзасновником і організатором антиурядових протестів у Молдові. Конституційний суд Молдови заборонив діяльність партії "Шор" після того, як встановив, що політсила отримувала фінансування з РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти планують прискорити процес інтеграції до складу РФ захоплених територій України. Противник прагне до кінця року максимально інтегрувати тимчасово окуповані території півдня і сходу України в єдину систему політичного і правового поля Росії. Окупанти мають на меті завершити формування територіальних та  федеральних органів так званої виконавчої влади. Відтак, російсько-окупаційні адміністрації продовжуватимуть виконувати вказівки з Кремля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини