Головна Новини Зірки шоу бізнес Моніка Беллуччі разом з донькою знялися для Vogue Italia
commentss НОВИНИ Всі новини

Моніка Беллуччі разом з донькою знялися для Vogue Italia

На знімках авторства відомого фотографа Паоло Роверс Моніка і Діва позують в однакових сукнях

7 липня 2021, 03:21 comments1141
Поділіться публікацією:

Команда італійського Vogue представила обкладинки нового, липневого номера — друковану та цифрову. На них розмістили актрису Моніку Беллуччі і її старшу дочку, 16-річну Діву Кассель.

Моніка Беллуччі разом з донькою знялися для Vogue Italia

Моніка Беллуччі (фото з відкритих джерел)

На знімках авторства відомого фотографа Паоло Роверс Моніка і Діва позують в однакових сукнях від бренду Dolce & Gabbana. Стилізував образи головний редактор Dazed Ібрагім Камара.

В особистому акаунті Беллуччі пост однієї з двох опублікованих обкладинок набрав понад 70 000 лайків, в Кассель — майже 28 000 лайків (і безліч коментарів з сердечками).

У лютому Діва Кассель з'явилася в кампанії аромату Dolce Rose від Dolce & Gabbana. Робота над нею пройшла на озері Комо. А нещодавно 16-річна дочка Моніки Белуччі та Венсана Касселя Діва показала нові цікаві кадри. Вона постала перед камерою в білому кроп-топі, який одягла без спідньої білизни, і бежевих брюках. Її кучеряве волосся було розпущено, а на обличчі — широка посмішка і ні грама макіяжу.

Нагадаємо, в мережу потрапили знімки зі знімального майданчика нового фільму "Чаклунка приходить вночі 2", в якому знімається італійська кінодіва Моніка Беллуччі. Як пише видання Daily Mail, зйомки зараз проходять в Римі. Перша частина італійської картини вийшла в прокат у 2018 році — без участі Беллуччі. Друга частина буде готова до кінця 2021 року.

56-річна красуня практично невпізнанна в образі сивої відьми Бефани — в традиційному капелюсі та з мітлою. Бефана — своєрідний італійський аналог Санта-Клауса. Вона бродить по землі в різдвяний святвечір і приносить подарунки хорошим дітям, проникаючи в будинок через димар.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини