Головна Новини Зірки шоу бізнес На Євробаченні не захотіли нічого чути про війну: за що Україна отримала штраф
commentss НОВИНИ Всі новини

На Євробаченні не захотіли нічого чути про війну: за що Україна отримала штраф

З'явитися у футболках Free Azovstal Defenders на Євробаченні було дуже ризикованим та складним завданням

15 травня 2024, 07:45 comments1925
Поділіться публікацією:

Організатори "Євробачення-2024" оштрафували українську делегацію за футболки із принтом Free Azovstal Defenders в ефірі шоу. Як повідомляє портал "Коментарі", цю інформацію у себе в Instagram підтвердила виконавиця alyona alyona.

На Євробаченні не захотіли нічого чути про війну: за що Україна отримала штраф

Євробачення 2024. Фото: з відкритих джерел

Співачка розповіла, що спочатку в українській делегації було розуміння, що вихід у футболках з таким принтом могло викликати обурення організаторів шоу, але в результаті все ж таки було прийнято рішення з'явитися у футболках Free Azovstal Defenders.

Виконавиця повідомила, що будь-які написи та бренди були заборонені, охорона перевіряла весь одяг і, якщо на ньому був напис, просили зняти його або заклеювали чорним скотчем.

"Перед входом до зали наша команда одягла футболки під свої інші футболки та кофти та змогли пройти з ними у грінрум. Ми знали, що коли показуватимуть повтори виступів усіх артистів, то показуватимуть і саму делегацію. Тому коли до нас підійшла камера, наша команда швидко розкрилася і показали наш заклик на весь світ. Ми дуже ризикували, проте все вийшло. Відбилися просто фінансовим штрафом. Я неймовірно рада, що нам вдалося нагадати світові про наших військовополонених", – наголосила співачка.

Зазначимо, 68-пісенний конкурс Євробачення 2024 року завершився 11 травня грандіозним гала-концертом, на якому глядачі та судді голосували за представників різних країн. Портал "Коментарі" підготував добірку країн, з яких Україна отримала найбільше голосів на Євробаченні за підсумками голосування глядачів.

Результат виступу дуету alyona alyona та Jerry Heil на Євробаченні 2024 року був оцінений у 453 бали, що дозволило Україні посісти на пісенному конкурсі третє місце. Україна отримала 146 балів від суддів та традиційно більше від глядачів – 307 балів.

У голосуванні на Євробаченні 2024 року брали участь понад 100 країн світу, проте бали зараховувалися від 37 країн-учасниць, а також позиції – решта світу.

12 балів Україна у глядацькому голосуванні отримала із семи країн: Молдови, Чехії, Польщі, Естонії, Литви, Грузії та Мальти. 10 балів на Євробаченні 2024 року Україна отримала також від глядачів із семи країн: Латвії, Ізраїлю, Португалії, Данії, Сан-Марино, Італії та Іспанії. З позиції решта світу Україна також отримала 10 балів. Інші, 22 країни світу, дали Україні від 3 до 8 балів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини