Головна Новини Зірки шоу бізнес На похорон кремлівського коміка, який підтримав війну в Україні, прийшла команда КВК зі Львова (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На похорон кремлівського коміка, який підтримав війну в Україні, прийшла команда КВК зі Львова (ВІДЕО)

Українці приїхали, щоб попрощатися з Масляковим, який підтримував війну

11 вересня 2024, 23:30 comments6832
Поділіться публікацією:

На похорон кремлівського коміка, який підтримав війну в Україні, прийшла команда КВК зі Львова (ВІДЕО)

Похорон Олександра Маслякова (фото з відкритих джерел)

 Сьогодні в Росії відбувається поховання Олександра Маслякова, ведучого популярного гумористичного шоу КВК, який підтримував військове вторгнення Росії в Україну.

Незважаючи на його проросійську позицію, на прощання з ним з'явилася українська команда КВК. За даними "Обозревателя", з Масляковим попрощалася команда, заснована у Львові, під назвою "Ескадрон гусар".

Члени цієї команди ще в 1995 році переїхали до Москви після того, як їх зацікавив Масляков, і вони отримали можливість виступати у Вищій лізі КВК. Один із представників команди подякував Маслякову: "За любов, за те, що терпіли нас... Спасибі".

Команда "Ескадрон гусар" була створена братами Андрієм та Дмитром Криворучками у Львівському вищому військово-політичному училищі. Після здобуття чемпіонства на українському рівні гумористи потрапили на фестиваль у Тюмені в 1991 році, де привернули увагу Маслякова й були запрошені до Вищої ліги КВК.

Нагадаємо, що "Коментар" писали про те, яка хвороба забрала життя у коміка, який підтримував війну в Україні.  Беззмінний ведучий російської програми "КВК" Олександр Масляков, відомий своєю про-путінською позицією, помер у віці 82 років. Інформацію про його смерть оприлюднили в офіційному Telegram-каналі КВК.

Масляков пішов з життя у неділю, 8 вересня. Він вів програму "КВК" з 1964 року і залишив свою посаду лише у квітні цього року. Як повідомлялося раніше, він страждав від важкої хвороби — неоперабельної пухлини в легенях, яка була виявлена у 2022 році після перенесеного ковіду.

Олександр Масляков старший протягом багатьох років публічно підтримував президента Росії Володимира Путіна і був його довіреною особою на виборах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини