Головна Новини Зірки шоу бізнес Народний артист України готовий вирушити воювати за окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Народний артист України готовий вирушити воювати за окупантів

Олександр Малінін заявив про готовність захищати Росію зі зброєю в руках

7 березня 2024, 17:35
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", популярний російський співак Олександр Малінін заявив, що готовий взяти до рук зброю та разом з іншими окупантами влаштовувати геноцид українського народу. У своїх соцмережах Малінін сказав, що є громадянином злочинної Російської Федерації, тому підтримує її бік у війні.

Народний артист України готовий вирушити воювати за окупантів

Олександр Малінін. Фото з відкритих джерел

"Останній час у мережі з'явилося дуже багато хибної інформації, що дискримінує мене. Я російський. Громадянин Російської Федерації і народний артист Росії", — написав співак.

Також артист поспішив спростувати чутки про те, що мешкає за кордоном. За його словами, він не зраджував свою батьківщину і гастролює, зокрема, містами РФ.

Крім того, Олександр Малінін заявив, що служив в армії, тож, якщо знадобиться, він поїде на фронт до окупантів.

"Що стосується СВО (Ред. — війна РФ проти України), то в армії служив, присягу приймав і вірний їй досі. Якщо потрібно буде йти батьківщину захищати, я готовий", — підсумував Малінін.

Варто уточнити, Малінін має звання народного артиста України, яке йому присвоїв Леонід Кучма 2004 року. Відомо, що незаконну анексію Криму Малінін не підтримував, проте зараз змінив наративи.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський гуморист і телеведучий Максим Галкін, який ще на початку повномасштабного російського вторгнення виїхав із країни-агресора до Ізраїлю та засудив злочинний режим Кремля, опублікував новий пост в Instagram, присвячений Одесі. Ця пост виділяється серед тих, які Галкін раніше викладав на підтримку України, адже він українською мовою. У такий спосіб артист ще раз висловив підтримку українському народу, який змушений протистояти російській окупації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини