Головна Новини Зірки шоу бізнес Наташа Корольова прокоментувала весілля 19-річного сина зі стриптизеркою
commentss НОВИНИ Всі новини

Наташа Корольова прокоментувала весілля 19-річного сина зі стриптизеркою

Тарзан підтримує дружину і вважає, що Архипові не варто поспішати

7 квітня 2021, 05:36 comments1358
Поділіться публікацією:

У лютому стало відомо, що син Наташі Корольової і Тарзана Архип зробив пропозицію своїй дівчині Мелісса Фокс. Весь цей час зіркові батьки ніяк не коментували новина про одруження єдиного сина на стриптизерці, але тепер вони порушили мовчання, повідомляють "Дни.ру".

Наташа Корольова прокоментувала весілля 19-річного сина зі стриптизеркою

Наташа Корольова (фото з відкритих джерел)

"Архип — приваблива молода людина, а тому в його житті буде ще не одна" фейковий "церемонія." Будемо відзначати! "- прокоментувала Наташа Корольова.

Тарзан підтримує дружину і вважає, що Архипові не варто поспішати. На думку батька, син ще надто молодий і йому потрібно набратися життєвого досвіду. Також він думає, що у спадкоємця буде ще не одна дівчина.

Нагадаємо, у вересні цього року Тарзан — чоловік популярної артистки Наташі Корольової публічно заявив, що змінив своїй дружині з іншою жінкою, підкресливши, що його "розвели". Після скандалу, Наташа Корольова в бесіді з психологом Аллою Занімонец спробувала пояснити таку поведінку свого чоловіка.

Артистка не стала конкретно розповідати про свою сімейну ситуацію, лише підкреслила, що зараз переживає кризу середнього віку. Вона пояснила, що в цей період найчастіше в сім'ях відбуваються "неблагополучні" ситуації, наприклад, чоловіки йдуть до молодих коханкам. А все тому що, ця криза жінка переживає важче, їй доводиться переглядати своє життя і цінності, а партнер може не розділяти з нею цей період, тому відбуваються непорозуміння. Королева розповіла, що чоловікам в цьому плані простіше, він "на лєвачок сходив і як би поправив ситуацію", а жінка так не може, тому що у неї діти і вона повинна підтримувати домашнє вогнище. Артистка вважає, що в період цієї кризи дуже важливо зібратися і змінити якось своє життя, зокрема викинути всі старі речі з гардероба і купити собі щось нове. Королева зазначила, що кожна сім'я може зіткнутися з кризою, але не кожна може винести з нього урок, "перетворитися" і йти далі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини