Головна Новини Зірки шоу бізнес Найдорожчий футболіст світу зустрічається з трансгендером
commentss НОВИНИ Всі новини

Найдорожчий футболіст світу зустрічається з трансгендером

Французький футболіст знайшов нове кохання, ним виявилась трансгендерна модель

30 серпня 2022, 23:35 comments3139
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Французькі ЗМІ повідомляють, що Кіліан Мбаппе, який грає за "ПСЖ", перебуває у стосунках із трансгендерною моделлю Інес Рау. Іноземна преса навіть стверджує, що французький футболіст може бути заручений із зіркою, яка є першою трансгендерною жінкою, що з'явилася на обкладинці Playboy у 2017 році. Раніше Кіліана Мбаппе пов'язували з актрисою Еммою Смет.

Найдорожчий футболіст світу зустрічається з трансгендером

Найдорожчий футболіст світу зустрічається з трансгендером. Фото з відкритих джерел

Закохані почали зустрічатись з травня цього року. Кіліана Мбаппе та Інес Рау неодноразово бачили разом. Повідомляється, що гравець "ПСЖ" з моделлю-трансгендером, старшою за нього на вісім років, з'явився на Каннському кінофестивалі, де також була присутня інша футбольна пара Анна і Роберт Левандовські. Крім того, футболіст і Рау були спіймані папараці в неоднозначних позах під час відпочинку на яхті.

Наразі ніхто зі сторін не підтвердив, але й не спростував чутки про їхні стосунки. Однак французькі ЗМІ вважають, що ці двоє зустрічаються, і не сумніваються в цьому.

Протягом кількох років  Кіліан Мбаппе  представляє кольори "Парі Сен-Жермен" і зараз є найдорожчим футболістом світу. Його вартість Transfermarkt оцінює у захмарні 160 млн доларів. Донедавна здавалося, що француз перейде в Реал у це трансферне вікно. Однак, Мбаппе продовжив контракт з "ПСЖ" до 30 червня 2025 року.

Хто така Інес Рау?

Інес Рау народилася у столиці Франці в 1990 році і стала першою трансгендерною моделлю, яка з'явилася на обкладинці Playboy у 2017 році. Як з’ясувалось модель перенесла операцію зі зміни статі у 16 років, але тримала це в секреті, поки їй не виповнилося 24. У 2018 році Інес Рау опублікувала автобіографічну книгу під назвою "Жінка", в якій вона описала своє перетворення з чоловіка на жінку.

Раніше, "Коментарі" вже згадували скандал в США через трансгендерну плавчиню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

444

31 серпня 2022, 01:54

Зачем тратить время и деньги на ту которая ломается если есть доступные девки которые хотят только секса (без шлюx и сoдеpжанoк). Здесь все бесплатно и анонимно, убедись сам ----- https://dyx.dk/slyv


Новини