Головна Новини Зірки шоу бізнес Найкрасивіша дівчина світу розбурхала архівними фото в бікіні
commentss НОВИНИ Всі новини

Найкрасивіша дівчина світу розбурхала архівними фото в бікіні

Нещодавно дівчина вирішила опублікувати ще весняні спогади, тому показала серію знімків на пляжі

28 липня 2021, 01:42 comments4517
Поділіться публікацією:

Модель Белла Хадід, яку торік в мережі назвали найкрасивішою дівчиною світу, продовжує захоплювати прихильників своєю красою. На цей раз зірка похвалилася ідеальною фігурою в купальнику. 24-річна американська модель Белла Хадід активно працює не тільки над власною кар'єрою, а й знаходить час для свого профілю в соцмережі Instagram, де у неї понад 43 мільйони шанувальників. І це не дивно, адже дівчина регулярно ділиться кадрами зі своїх буднів, фотосесій і світських заходів.

Найкрасивіша дівчина світу розбурхала архівними фото в бікіні

Белла Хадід (фото з відкритих джерел)

Найкрасивіша дівчина світу розбурхала архівними фото в бікіні - фото 2

Нещодавно дівчина вирішила опублікувати ще весняні спогади, тому показала серію знімків на пляжі, зроблених в квітні. І фанати вже зійшлися на думці, що ця красуня завжди готова до пляжного сезону. До того ж відсутність фотошопа і природна краса Белли навряд чи можуть когось залишити байдужим.

Найкрасивіша дівчина світу розбурхала архівними фото в бікіні - фото 3


Нагадаємо, Белла Хадід розбурхала фанатів Селфі в яскравому літньому і відкритому способі. Ця дівчина вміє підкреслювати свою фігуру в будь-якому вбранні. 24-річна американська модель Белла Хадід активно працює не тільки над власною кар'єрою, а й знаходить час для свого профілю в соціальній мережі Instagram, де у неї понад 43 мільйони шанувальників. Це не дивно, адже дівчина регулярно в соціальній мережі ділиться кадрами зі своїх буднів, фотосесій і світських заходів.

Зараз вона насолоджується літніми днями і ділиться своїми незвичайними образами. Не виключенням стали і свіжі Селфі, на яких Белла позує в вільних штанах і екстравагантному рожевому топі на голе тіло. Важко не помітити струнку фігуру моделі, адже Хадід завжди в формі і готова сяяти не тільки з подіумів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини