Головна Новини Зірки шоу бізнес Найкрасивіша дівчина світу захопила архівними фото без одягу
commentss НОВИНИ Всі новини

Найкрасивіша дівчина світу захопила архівними фото без одягу

Нещодавно красуня опублікувала серію торішніх знімків

5 серпня 2021, 01:15 comments2134
Поділіться публікацією:

Белла Хадід, неофіційно вибрали привабливою дівчиною 2020 року, здивувала шанувальників старими знімками, на яких позує тільки в нижній білизні.

Найкрасивіша дівчина світу захопила архівними фото без одягу

Белла Хадід (фото з відкритих джерел)

24-річна американська модель Белла Хадід активно працює не тільки над власною кар'єрою, а й знаходить час для свого профілю в соцмережі Instagram, де у неї більш 43 мільйони шанувальників. І це не дивно, адже дівчина регулярно ділиться кадрами зі своїх буднів, фотосесій і світських заходів.

Найкрасивіша дівчина світу захопила архівними фото без одягу - фото 2

Нещодавно красуня опублікувала серію торішніх знімків, на яких позує тільки в фіалковою білизною. Мінімум макіяжу і несподіване зізнання, що її обличчя щоночі кровоточило, поки вона спала.

Нагадаємо, багато світові конкурси краси неодноразово підтверджували, що українки — одні з найкрасивіших дівчат планети. Українки займають перші місця також і на спортивних змаганнях. Так, радісну звістку прийшло з іспанського міста Санта-Сусанна. Українка Оксана Брігідір стала чемпіонкою світу серед професіоналів у найпопулярнішій жіночої дисципліни — фітнес-бікіні.

Як повідомила пресслужба відділення НОК України у Львівській області, Оксана Брігідір зуміла завоювати золоту медаль серед професіоналів Elite Pro в категорії фітнес-бікіні. Дівчина володіє декількома почесними нагородами в категоріях фітнес-бікіні. Крім цього, дівчина живе яскравим соціальним життям і постійно викладає фото з своїх тренувань, розповідає про тренування і ділиться свій життям. Здобути чемпіонський титул дівчина намагалася два рази: п'ять років тому і два роки тому. До переходу в Elite Pro спортсменка неодноразово завойовувала нагороди на престижних турнірах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини