Головна Новини Зірки шоу бізнес Названо найкращих акторів 2021 року за версією The New York Times
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найкращих акторів 2021 року за версією The New York Times

The New York Times випустила гарний фотоматеріал, присвячений, за версією газети, найкращим акторам 2021 року

20 грудня 2021, 09:45
Поділіться публікацією:

Відоме американське видання The New York Times склало свій рейтинг найкращих акторів 2021 року. Журналісти робили свою оцінку на основі фільмів. Хто потрапив до списку?

Названо найкращих акторів 2021 року за версією The New York Times

Крістен Стюарт / Фото: Ruven Afanador

Лідером рейтингу стала 31-річна актриса Крістен Стюарт, яка зіграла принцесу Діану у художньому фільмі: "Спенсер: Таємниця принцеси Діани". Вона змогла передати неймовірний та загадковий внутрішній світ Леді Ді.

Також до цього списку увійшли Тесса Томпсон за фільм "Перехід", їй вдалося через очі та особливу зовнішність передати емоції своєї героїни та завоювати увагу глядачів. У рейтингу виявилася і її колега з "Переходу" Рут Негга та Онор Суінтон-Бірн за драму "Сувенір: Частина 2", який ще не вийшов на великі екрани, але обіцяє бути захоплюючим та емоційним.

Серед чоловіків до рейтингу потрапив Вілл Сміт за роль у фільмі "Король Річард". А також The New York Times відзначили Бенедикта Камбербетча за вестерн "Влада пса", Дензеля Вашингтона за "Макбет" та Хоакіна Фенікса за чорно-білу драму "Давай, Давай".

Нагадаємо, що популярне видання Variety оприлюднило рейтинг найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду. Так, почесне перше місце дісталося Деніел Крейгу, зірці Бондіани. Актору заплатили 100 млн доларів за дві частини гучного детективного фільму "Дістати ножі".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що опубліковано список акторів, які завдяки своїй старанній роботі стали найбажанішими у Голлівуді за 2021 рік.

Читайте також, що журнал Forbes опублікував рейтинг найоплачуваніших знаменитостей 2020 року. На першому рядку традиційно розмістилася модель, бізнес-вумен, блогер Кайлі Дженнер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини