Головна Новини Зірки шоу бізнес Не пожаліли навіть дружину: у Баку жорстоко вбили актора російського театру і кіно
commentss НОВИНИ Всі новини

Не пожаліли навіть дружину: у Баку жорстоко вбили актора російського театру і кіно

Йосип Ткач жив разом зі своєю дружиною. Обом було понад 80 років.

24 жовтня 2024, 22:45
Поділіться публікацією:

 У Баку сталося жорстоке вбивство літнього подружжя. За повідомленням російського ЗМІ "Кінократія", 85-річного Йосипа Ткача, колишнього актора Азербайджанського державного академічного російського драматичного театру, та його 80-річну дружину Людмилу Ткач вбили невідомі.

 Не пожаліли навіть дружину: у Баку жорстоко вбили актора російського театру і кіно

Йосип Ткач (фото з відкритих джерел)

Трагедія сталася 22 жовтня. Подружжя було вбито з особливою жорстокістю — на тілах загиблих виявлено численні колото-різані рани та сліди ударів тупим предметом. Злочин мав, за попередніми даними, корисливий мотив.

Підозрюваний, 51-річний Іслам Хадієв, був затриманий, але вважається, що він діяв не самостійно. Поліція продовжує пошуки інших учасників злочинного угруповання, які можуть бути причетні до цього вбивства.

Йосип Ткач був відомим актором Азербайджанського академічного російського драмтеатру, знявся у двох кінопроектах — "Граф Крестовський" у Росії та азербайджанському фільмі "Занепокоєння". Його дружина Людмила раніше працювала вчителькою в одній зі шкіл Баку.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Жінка образила Путіна і російських військових: її жорстоко вбили на очах у доньки. Росіянин Іван Полунін, який повернувся з війни в Україні, жорстоко вбив 48-річну матір своєї доньки. Вбивство сталося після сварки, під час якої жінка нібито образила військових РФ та російського диктатора Володимира Путіна.

41-річний Полунін відбуваючи покарання за злочини, пов'язані з наркотиками уклав контракт з Міноборони РФ та після року війни в Україні отримав помилування від Путіна. Повернувшись в Росію на початку 2024 року, він намагався налагодити стосунки з 13-річною донькою, яку не бачив від народження через ув'язнення.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини